به گزارش ایسنا، بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلایندهها و گازهای گلخانهای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.
بنابراین بسیاری از شرکتهای خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامههای خود بدین منظور رونمایی کردهاند.
افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
به نظر میرسد که شرکتهای چینی رقیب موجب شدهاند شرکتهای ژاپنی به تکاپو بیفتند و در رقابت تنگاتنگی با آنها تصمیم بگیرند که به تولید انبوه محصولات و باتریهای مخصوص خودروهای برقی و الکتریکی بپردازند و در این عرصه از آنها عقب نیفتند .
افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک موجب شده است شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
حالا دو شرکت ژاپنی تویوتا و پاناسونیک تصمیم گرفته اند که با عقد یک قرارداد همکاری جدید و جوینت ونچر در سال آینده میلادی به تولید انبوه باتری های مخصوص خودروهای برقی و الکتریکی بپردازند.
این در حالیست که چندی پیش نیز اخبار و گزارش های دیگری در رسانه ها منتشر شده بود که نشان می داد آلمان نیز در این زمینه سرمایه گذاری کلانی کرده و خودروسازانی همچون شرکت دایملر می خواهند باتری های قدرتمندی را به مرحله تولید برسانند که در خودروهای برقی و الکتریکی طراحی و توسعه داده شده آنها بکار گرفته شود و بدین ترتیب از نیاز و وابستگی خود به شرکت های چینی تولیدکننده باتری بکاهند.
به گفته منابع آگاه به نقل از رویترز، ۵۱ درصد از سهام این جوینت ونچر به شرکت تویوتا موتورز و باقی آن نیز به پاناسونیک تعلق دارد.
باتری های تولید شده توسط این جوینت ونچر قرار است در اختیار خودروسازان ژاپنی نظیر تویوتا، مزدا و سوبارو قرار بگیرد تا آنها بتوانند به تولید انبوه خودروهای برقی و الکتریکی جدید بپردازند.
دولتهای بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتا تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدودا دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.
انتهای پیام