به گزارش ایسنا، امروز (دوشنبه) جمشید انصاری - معاون رییس جمهور - در نشستی خبری درباره اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان توضیحاتی در پاسخ به ایسنا اعلام کرد.
قانون منع به کارگیری بازنشستگان از نیمه آبانماه سال جاری لازمالاجرا شد و دستگاهها مکلف بودند افراد بازنشستهای که به کار گرفته و مشمول استثئات قانونی نبودند با آنها تسویه کنند.
طبق توضیحات انصاری در رابطه با افراد بازنشستهای که در مدت اخیر ابقاء شدهاند، پنج نفر هستند که دو نفر در وزارت بهداشت، یک نفر در وزارت راه و شهرسازی، یک نفر در وزارت نفت و یک نفر در وزارت جهاد کشاورزی ماندهاند و با کسب موافقتهایی به فعالیت خود ادامه میدهند.
وی با اشاره به اینکه خارج از این پنج نفر برخی دستگاهها توانستهاند که موافقتهایی را برای نگه داشتن نیروهای بازنشست خود کسب کنند، اظهار کرد: با توجه به اینکه هنوز اسامی و تعداد آنها نهایی نشده است، بعد از آنکه تکمیل شد به دستگاههای مربوطه اعلام میشود. اما تاکنون اسامی ۳۲۶ اعلام شده است.
بنابر گفته رییس سازمان اداری و استخدامی، در اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان در مجموع ۱۱۷۶ نفر بازنشسته به کار گرفته شده از دستگاهها خارج شدند که ۳۲۶ نفر آنها مربوط به قوه مجریه بودند. همچنین ۵۲ نفر در شرکتهای وابسته به صندوقهای بازنشستگی فعالیت داشتند که به فعالیت آنها خاتمه داده شد. از سوی دیگر ۲۰۰ نفر از صداوسیما خارج شدند و حدود ۶۵۰ نفر بازنشسته از نیروهای مسلح کنار رفتند.
انصاری همچنین در رابطه با اینکه آیا ممکن است با توجه به نقدهایی که در مورد قانون منع به کارگیری بازنشستگان وجود دارد و اخیرا مقام معظم رهبری نیز در این رابطه نظراتی داشتند، اصلاحاتی در مورد آن شکل میگیرد نیز توضیح داد: به هرحال برخی افراد هستند که براساس نوع تخصصی که دارند خروج آنها ممکن است موجب خلأهایی شود. این درحالی است که مخاطب رهبری نیز مجلس شورای اسلامی بود و از این نظر با نظر رییس مجلس شورای اسلامی، مرکز پژوهشها بررسیهایی را آغاز کرده و در این رابطه تصمیمگیری خواهد شد.
انتهای پیام