به گزارش ایسنا، مسعود احمدی افزادی، دبیر و عضو شورای سیاستگذاری پنجمین جشنواره تلویزیونی جام جم که امروز (۲۳دی ماه) به تشریح برنامههای این جشنواره در جمع خبرنگاران پرداخت، اظهار کرد: جشنواره پنجم تلویزیونی جام جم، مهر ماه امسال فعالیت خود را با دستور و تاکید معاون سیما آغاز کرد و دبیر جشنواره هم مشخص شد.
او ادامه داد: این جشنواره در دو بخش انتخاب آثار و داوری برگزار میشود. در انتخاب آثار، مدیران سیما و مدیران شبکهها کارها و آثار را بررسی کردند و ابتدای دی ماه به بخش داوری ارجاع شد. تمایز این جشنواره نسبت به سالهای گذشته، جامعیت برنامه ها و آثار است. در سال گذشته، بخش آثار نمایشی، مسابقات، مستند و پویا نمایی داشتیم. اما امسال به مناسبت چهلمین سال انقلاب و عرصه گسترده سیما مقرر شد که علاوه بر این چهار بخش کمیسیون دیگری کنیم.
دبیر جشنواره اظهار کرد: کمیسیون برنامه ترکیبی هم تشکیل شد و در این حوزه برنامه هایی ارائه می کنند. برنامه سازان گلایه می کردند که برنامه هایی که مستمر پخش می شود، کمتر فرصت پیدا میکنند در جشنواره حضور یابند. اما جشنواره امسال این فرصت را داده و برنامهسازان این حوزه میتوانند در حوزه های مختلف کار خود را ارائه کنند.
احمدی با اشاره به کمیسیون های مختلف جشنواره بیان کرد: کمیسیون نمایش به دبیری آقای کرمی(رییس سیما فیلم)، کمیسیون مستند به دبیری سلیم غفوری(رییس شبکه مستند)، کمیسیون مسابقات به دبیری آقای احسانی(مدیر شبکه نسیم)، کمیسیون پویانمایی به دبیری آقای لیوانی (رییس محترم مرکز صبا) کمیسیون ترکیبی به دبیری آقای زین العابدین(مدیر شبکه یک) تشکیل میشود.
او ادامه داد: همچنین به گروه های خاطره ساز و هنرمند سیما توجه کردیم و کمیسیون دوبلور و صداپیشگان و همچنین کمیسیونی برای آمادهسازی برنامههای تامینی با دبیری آقای حائری مدیرکل تولید معاونت سیما تشکیل دادیم.
احمدی با اشاره به بخش فضای مجازی در جشنواره اظهار کرد: رسانه ملی به عنوان بزرگترین برودکست در فضای برودبند کارهای جدی انجام دادند. بنابراین کمیسیون فضای مجازی به دبیری آقای فرزانفر تشکیل شد. در این جشنواره به حضور مردم هم توجه شد و رکن برنامهها تعامل با مخاطبان است. بنابراین کمیسیون انتخاب مردمی به دبیری آقای رمضان نژاد شکل گرفت.
او با اشاره به کمیسیون تبلیغات بیان کرد: تبلیغات تلویزیون بحث حساسی است و آگهی حرف جدی میزند.بنابراین کمیسیون آگهی و تبلیغات به دبیری آقای مهدوی مهر را تشکیل دادیم. همچنین کمیسیون برنامه های ویژه چهلمین سال انقلاب را تشکیل دادیم و در این راستا برنامههای زیادی را درباره دستاورد انقلاب اسلامی تولید کردیم و همه شبکه ها در این راستا برنامهریزی کردند. برای اولین بار کمیته بازار محصولات تلویزیونی تشکیل شد و تصمیم گرفتیم بازار این محصولات را به بینندگان ارائه بدهیم. تولیدات رسانه ملی به ویژه در سالهای اخیر رشد کرده و می طلبد که محصول خود را پیدا کنیم. در کنار آن نیز کمیته پشتیبانی و مالی قرار دارد. در کمیسیونها، مدیران ارشد سیما عهده دار کار شدند و درصدد جشنواره درخور هستیم .
مدیر شبکه آموزش تصریح کرد: کمیسیونهای مختلف در دی ماه بین پنج تا هفت نفر داور معرفی کردند و در حال پیشبرد کار هستند.
او ادامه داد:۴۱۰ اثر در کمیسیون ها مورد ارزیابی قرار می گیرد. در بخش مسابقات ۲۹ اثر از ۱۱شبکه مورد ارزیابی قرار گرفت که شامل مسابقات استودیویی، تلفنی و میدانی می شود. ۴۵اثر پویانمایی که ۳۱ اثر از صبا و۱۴ اثر از دیگر شبکهها در حال داوری است . در مجموع ۱۱۰ساعت پویا نمایی مورد ارزیابی قرار میگیرد. برنامههای ترکیبی در قالب ۶۸اثر از ۱۴شبکه در موضوعات مختلف به داوری رسید. در حوزه فضای مجازی هم در سه بخش سایت، اطلاع رسانی ای پی جی، شبکه اجتماعی و فضای مجازی، ۵۱اثر در مرحله داوری قرار دارد. کمیسیون جدید دوبلاژ هم ۸۸اثر از میان ۲۲۰۰ کار با توجه به بحث صداپیشگی مناسب، ترجمه و انتخاب اثر مناسب و کیفیت انتخاب شده است. در کمیسیون مستند هم از ۱۳شبکه، ۳۹ اثر در حال داوری است. در کمیسیون نمایش ، هم ۲۰سریال از شبکههای یک، دو، سه، چهار، پنج و نسیم انتخاب شده که سهمیه هر شبکه چهار سریال است.همچنین در حوزه ۴۰ سالگی انقلاب هم ۷۰اثر ارزیابی شده است.
او ادامه داد: کمیسیون انتخاب مردمی در هفته اول ابتدایی اسفندماه، مراسمی برگزار میکند که از مراسم اختتامیه جداست. این مراسم در روز دوم اسفند در میان مردم در تالار بزرگ کشور برگزار خواهد شد. همچنین برنامهای به نام خیابان جام جم با توجه به این کمیسیون از ابتدای بهمن ماه ز شبکه پنج روی آنتن میرود. مردم در این مراسم بهترین سریال، بهترین برنامه ترکیبی، بهتزین مجریان و بازیگر زن و مرد را انتخاب می کنند.
احمدی تصریح کرد: باید یادآوری کنیم این میزان آثار انتخاب شده بیش از دوبرابر سال گذشته است.
او با اشاره به زمان اختتامیه جشنواره تلویزیونی جام جم گفت: هفتم اسفند ماه همزمان با ولادت حضرت زهرا(س) اختتامیه جشنواره برگزار میشود. همچنین به دلیل اینکه همیشه مراسم جشنوارهها با فشردگی همراه بوده، تصمیم گرفتیم. کمیسیون تخصصی پیش از اختتامیه برگزار کنیم.
دبیر پنجمین جشنواره تلویزیونی جام جم ادامه داد: کمیسیونهای تخصصی برنامه ترکیبی، نمایش، مستند، مسابقات، دوبلاژ و... صبح و بعد ازظهر هفتم اسفندماه در مرکز همایش های صدا و سیما با حضور داوران، علاقه مندان و هنرمندان مربوطه برگزار خواهد شد. این کمیسیون به دلیل جمع بندی بحث و اعلام در اختتامیه تشکیل می شود.
احمدی افزادی اظهار کرد: اعلام برترینها و اهدای تندیسها در اختتامیه انجام خواهد گرفت. علاوه بر برترینها در هر بخش، برگزیدگانی داریم؛ البته در بخش برنامه ترکیبی تعداد بیشتر خواهد شد.
او تصریح کرد: دنبال این هستیم که امتیاز فرهنگی و رسانهای را برای هنرمندان که آثار خود را ارائه میدهند، قائل شویم. همچنین در مراسم اختتامیه جشنواره از پیشکسوتان رسانه تقدیر خواهیم کرد و چهرههای شاخص را به عنوان نماد تقدیر میکنیم.
احمدی افزادی بیان کرد: همچنین از دانشجویان مرتبط در حوزههای مختلف در کمیسیونها به صورت هدفمند دعوت کردیم.
انتهای پیام