به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آپارات ، این مراسم با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییسجمهور و جمعی از کارآفرینان برتر ایرانی برگزار شد، جهانگیری با اشاره به این دو کسب و کار موفق ایرانی گفت: همانطور که موسسان آپارات و دیجیکالا امروز نشان دریافت کردند، باید در کارآفرینی به سمت فناوریهای نوین منطبق بر تغییرات جمعیتی و اجتماعی کشور خود حرکت کنیم.
محمدجواد شکوری مقدم، متولد ۱۳۶۱ کارآفرین ایرانی و موسس شرکت صباایده و پدیدآورنده محصولاتی چون آپارات، فیلیمو و صباویژن است. او زندگی حرفهای خود را با برنامهنویسی آغاز کرد و بعدها با همراهی برادرش اقدام به تاسیس شرکت صباایده کرد که اکنون از موفقترین نمونههای استارتاپ در ایران به شمار میآید.
شکوری مقدم هنگام دریافت نشان امینالضرب به قرائت یک بیت شعر بسنده کرد و گفت: «هیچ قنادی نشد استاد کار/ تا که شاگرد شکرریزی نشد. امیدوارم برای همه شما شاگرد خوبی باشم.»
محمدحسین امینالضرب، موسس اتاق بازرگانی تهران و تاجری ایرانی در دوره قاجار بود که اولین دستگاه تولید برق را از روسیه خریداری و به ایران وارد کرد تا جایگزین گاز شود و به همین دلیل، به امینالضرب لقب «پدر برق ایران» دادهاند. به خاطر شهرت امینالضرب به جسارت و پیشقدم بودن او در زمینه ورود فناوریهای نو به کشور، نشانی به نام او برای تقدیر از کارآفرینان جوان و سنتی ایرانی توسط اتاق بازرگانی ایران در نظر گرفته شده است. اعتبار این جایزه تا حدی است که مسعود خوانساری، رئیس فعلی اتاق تهران از آن با عنوان «نوبل اقتصادی ایران» یاد کرده است.
مراسم جایزه سالانه امینالضرب از سال ۱۳۹۵ به همت اتاق بازرگانی ایران پایهگذاری شد و تاکنون دو دوره از آن برگزار شده است. اتاق بازرگانی تهران از سال ۱۲۶۳ با نام مجلس «وکلای تجار» آغاز به کار کرده و با قدمتی ۱۳۴ ساله، بزرگترین و معتبرترین تشکل تجاری بخش خصوصی کشور محسوب میشود.
انتهای رپورتاژ خبری