به گزارش ایسنا، دانشگاه بوعلی سینا و دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان از جمله دانشگاههای بزرگ استان همدان هستند که برای تردد دانشجویان به این دانشگاهها وسایل نقلیه قرار داده شده است.
باتوجه به سانحه درگذشت تعدادی از دانشجویان واحد علوم و تحقیقات تهران برآن شدیم تا کَمیت و کیفیت وسایل نقلیه عمومی این دانشگاه آزاد همدان به عنوان یکی از دانشگاههای پُردانشجو را زیر ذره بین ایسنا به عنوان خبرگزاری مطالبهگر دانشجویان قرار دهیم.
مسکنهای موجود در مسیر دانشگاه خطر تصادفات را چند برابر میکند
معاون آموزشی و فرهنگی دانشگاه آزاد همدان در گفتو گو با ایسنا ضمن تسلیت به خانوادههای بازماندگان سانحه تصادف اتوبوس دانشگاه علوم و تحقیقات و آرزوی سلامتی برای زخمی شدگان، گفت: خوشبختانه شهرداری همدان همکاری خوبی با مجموعه دانشگاه آزاد همدان دارد و سرویسها مناسبی را براساس قراردادهای دقیق و منظمی که با دانشگاه منعقد شده، در اختیارمان گذاشته است.
وی افزود: مسیر دانشگاه آزاد از نظر کارشناسی وضعیت مناسبی نداشته و بسیار باریک است و مسکنهایی که در کنار جاده ساخته شده، احتمال خطر و بعضاً تصادف را در مواقع خاص، چند برابر میکند.
دکتر علی طاهری تأکید کرد: ناوگان عمومی و حمل و نقل دانشگاه آزاد واحد همدان بسیار مطمئن و امن است و ما فقط نگران جاده و مسیر دانشگاه هستیم.
وی تصریح کرد: همواره در همه مسائل مربوط به دانشجویان از ناوگان حمل و نقل عمومی گرفته تا سلف و غذای دانشجویان، با حساسیت تمام وارد میشویم و با وجود کم و کاستیهای مالی، سعی کردهایم که به بهترین شکل ممکن خواستههای دانشجویان را برآورده سازیم.
مسیر دانشگاه آزاد مسیری پرخطر است
مدیر دانشجویی دانشگاه آزاد همدان نیز گفت: بیشتر سرویس ناوگان عمومی دانشگاه آزاد همدان اتوبوس است که براساس قرارداد با سازمان اتوبوسرانی در اختیار دانشگاه آزاد همدان گذاشته شده و چند دستگاه تاکسی نیز توسط آژانس دانشگاه فعال است.
وی با بیان اینکه تعداد اتوبوسها به ایام حضور دانشجویان در دانشگاه بستگی دارد، تصریح کرد: در ایام سال تحصیلی 12 تا 15 دستگاه اتوبوس روزانه در اختیار دانشجویان قرار دارد و در ایام تعطیلی نیز 4 تا 5 دستگاه در یک مسیر چهارراه تختی خدمترسانی میکنند.
نظری عنوان کرد: شهرداری و اتوبوسرانی، سرویسهای خوبی را در اختیار دانشگاه آزاد قرار داده است و در طول ماه یا سال نیز مدام این اتوبوسها از نظر فنی و ساختاری کنترل میشوند.
وی مسیر دانشگاه آزاد را مسیری پرخطر عنوان و تأکید کرد: باوجود اینکه مسیر دانشگاه آزاد خلوت و امن به نظر میرسد، ولی تا قبل از رسیدن به بلوار پروفسور موسیوند، جادهای باریک و با ساختمانهایی که کنار جاده ساخته شدهاند، مواجه هستیم که در هنگام بروز خطر، مشکلات فراوانی را ایجاد خواهند کرد.
مدیر دانشجویی دانشگاه آزاد بیان کرد: تعریض و یا جابهجایی مسیر دانشگاه آزاد، از خواستههای اصلی و به حق این مجموعه است که امیدواریم شهرداری، همکاریهای لازم را انجام دهد.
وی تصریح کرد: باتوجه به اتفاقی که به تازگی در دانشگاه علوم تحقیقات تهران به وقوع پیوسته انتظار داریم دستگاههای مربوطه حداکثر همکاری را با دانشگاه آزاد داشته باشند تا اطمینان خاطری برای خانوادههای دانشجویان صورت گیرد.
یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد همدان درباره وضعیت اتوبوسهای این دانشگاه گفت: وضعیت اتوبوسهای دانشگاه رضایتبخش است و ما در فصول سرد و گرم با سرویسهای سالم و مناسبی مواجه هستیم بهطوریکه در زمستانها بخاری و تابستانها کولر اتوبوسها برقرار است.
وی بیان کرد: در طول چهار سال تحصیل در دانشگاه آزاد تاکنون مشکلی در سرویس ناوگان عمومی حمل و نقل این دانشگاه ندیدهام.
محمدی تصریح کرد: چندین بار برای رفتن به دانشگاه با خودروی شخصی به دانشگاه رفتم که بخاطر باریکی جاده ترس و واهمه زیادی داشتم و از آن پس فقط با اتوبوس به دانشگاه میروم.
امیدواریم مسئولان استانی فکری برای تعریض جاده دانشگاه آزاد داشته باشند و دغدغه خانوادهها را نسبت به این موضوع کاهش دهند.
گزارش از: سمانه پورعبدالله، خبرنگار ایسنا، منطقه همدان
انتهای پیام