بطحایی در مجلس:

لایحه رتبه‌بندی معلمان تا پایان سال تقدیم مجلس می‌شود

وزیر آموزش و پرورش گفت که لایحه رتبه‌بندی معلمان تا پایان سال جاری تقدیم مجلس شورای اسلامی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، سید محمد بطحایی در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال حسن کامران نماینده اصفهان در خصوص رتبه‌بندی فرهنگیان، اظهار کرد: این لایحه در حال حاضر در دستور کار دولت است و تا پایان سال ۱۳۹۷ تقدیم مجلس شورای اسلامی خواهد شد که امیدواریم گام مهمی برای ارتقای کیفیت نظام آموزش و پرورش باشد.

وی افزود: شایعه شده بود که با اجرای این قانون فقط حقوق ها بالا می‌رود، در حالی که ارتقاء شایستگی، توانمندی و تعهد شغلی و حرفه‌ای معلمان مدنظر است و در برخی موارد یک فرد با مدرک تحصیلی و سابقه و کار مساوی با دیگری دو برابر فرد دیگر دریافتی خواهد داشت.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه با بیان این‌که پیگیری‌های نمایندگان در خصوص موضوع رتبه‌بندی فرهنگیان در حصول نتیجه موثر بوده، یادآور شد: بعد از پنج سال که این موضوع مطرح بود امروز به مرحله‌ی عملیاتی رسیده است. از مهم‌ترین آثار این اقدام ارتقای کیفیت نظام آموزش و پرورش و ارتقای شایستگی و توانمندی نیروی انسانی به عنوان مهم‌ترین رکن آموزش و پرورش است.

وی با بیان این‌که رتبه‌بندی فرهنگیان در سند تحول بنیادین به کرات مورد تاکید قرار گرفته، اظهار کرد: بعد از آنکه این لایحه آماده شد به دولت فرستاده شد و با عنایت رییس جمهور و همکاری مجدانه سازمان برنامه و بودجه در بودجه ۱۳۹۸ ردیف مستقل برای آن پیش‌بینی شد و این مهم‌ترین گامی بود که می‌شد برداشت. همچنین اگر بضاعت اجازه دهد از حمایت نمایندگان برای پربارترکردن این ردیف استفاده می‌کنیم.

بطحائی خاطر نشان کرد: این لایحه با عنایت رییس جمهور در کارگروه‌های مختلف هیات دولت مطرح شده و در دستور کار هیات وزیران است و حالا با درج ردیف‌های اختصاصی در لایحه بودجه ۱۳۹۸ عملا اجرای آن آغاز شده است و معلمین از ثمرات آن برای ارتقاء کیفیت استفاده می‌کنند.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: معلمی که رضایت شغلی نداشته باشد و از شایستگی و توانمندی لازم برخوردار نباشد، آینده جامعه را در هاله‌ای از ابهام قرار می‌دهد. آنچه که امروز به عنوان لایحه رتبه‌بندی معلمین در دستور کار هیات دولت است نیز آن چیزی نیست که پنج سال پیش وعده‌اش داده شده بود، بلکه دقیقا براساس مفاد برنامه تهیه و تنظیم شده و از اوایل شهریورماه در کارگروه‌های مختلف دولت بررسی شد.

وی با بیان این‌که شرایط فعلی کشور و نگرانی ها در مورد درآمدهای سال آینده لایحه رتبه‌بندی معلمان را مورد مناقشه قرار داد، اضافه کرد: اگر حمایت رییس جمهور و معاون اول نبود این لایحه در دستور کار دولت قرار نمی‌گرفت. همچنین کلیات لایحه یک جلسه با حضور رییس جمهور بررسی شد و اختصاص ردیف مستقل در بودجه نیز باعث می‌شود به تاخیر افتادن ارائه‌ی آن لطمه‌ای به اجرا نزند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان این‌که لایحه رتبه‌بندی معلمان مکانیزم لازم برای ارتقای شایستگی نیروی انسانی را پیش‌بینی کرده، تصریح کرد: با اجرای این قانون نیروی انسانی که بیشترین تاثیر را در تحقق اهداف آموزش و پرورش داشته باشد نسبت به فرد مشابه خود از نظام پرداخت بالاتری برخوردار می‌شود.

انتهای پیام  

  • یکشنبه/ ۱۶ دی ۱۳۹۷ / ۱۲:۰۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 97101608352
  • خبرنگار : 71132