به گزارش ایسنا، یکی از فناوریهای جدیدی که در سالهای اخیر در گوشیهای هوشمند از استقبال بینظیری برخوردار شده و در حال حاضر بسیاری از شرکتهای تولیدکننده موبایل از آن برای به روزرسانی پلتفرم و امکانات موجود در گوشیهای هوشمند خود بهره می برند فناوری تشخیص چهره است، اما بر اساس تازهترین گزارشهای منتشر شده، حدود نیمی از گوشیهای مورد بررسی در احراز هویت و تشخیص چهره کاربرانشان مشکل دارند و به خوبی و درستی کار نمیکنند.
کارشناسان فعال در موسسه تحقیقاتی Consumentenbond به تازگی بعد از بررسیهای صورت گرفته اعلام کردهاند که ۴۲ دستگاه گوشی هوشمند از ۱۱۰ گوشی هوشمند مورد بررسی از برندهای مختلف یعنی معادل ۳۸ درصد از گوشیهای هوشمند نتوانستهاند عملکرد درستی را از خود به نمایش بگذارند و چهره و هویت کاربران و صاحبان گوشی هوشمند مذکور را نتوانستند به خوبی شناسایی کنند.
پیشتر نیز گزارشهای متعددی در فضای مجازی منتشر شده بود که نشان میداد بسیاری از گوشیهای هوشمند از برندهای گوناگون در شناسایی افراد دچار اشتباه شده و به راحتی فریب خوردهاند. در یکی از این اخبار، کارشناسان فعال در حوزه فناوری از ماسکهای سه بعدی شبیه سازی شده استفاده کرده بودند که بعد از آن دریافتند این ماسکها به راحتی حسگر و سنسورهای فناوری تشخیص چهره هوشمند را فریب داده و به آنها امکان ورود و دسترسی به اطلاعات شخصی کاربر موردنظر را داده است.
البته در بسیاری از موارد که کارشناسان سعی داشتهاند تنها با استفاده از آرایش، گریم، میکاپ و یا تصویر صاحب گوشی هوشمند، این فناوری فریب دهند، با شکست مواجه شدهاند.
بر اساس این گزارش که در وب سایت زد دی نت آمده است، گوشیهای هوشمند از برندهای ایسوس، بلک بری، هواوی، لنوو، ال جی، نوکیا، سامسونگ، سونی و شیائومی همگی با خطا در فناوری تشخیص چهره هوشمند مواجه شدهاند.
این کارشناسان در تحقیقات و بررسیهای خود همچنین دریافته و اعلام کردهاند که فناوری تشخیص چهره و احراز هویت هوشمند بکار رفته در گوشیهای آیفون در مقایسه با سایر گوشیهای هوشمند از برندهای مذکور از قدرت و دقت بسیار بیشتری برخوردار بود که البته آن هم در اخبار متعددی از سوی هکرها با خطا مواجه شده بود.
انتهای پیام