تدوین بسته‌های مهارتی متناسب با فضای کسب و کار

سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور و دانشگاه پیام نور با امضای تفاهمنامه‌ای مشترک، مقدمات اجرای طرح توانمندسازی دانشجویان و دانش‌آموختگان پیام نور را با هدف تقویت شایستگی‌های شغلی و حرفه‌ای مورد نیاز بازار کار رقم زدند.

به گزارش ایسنا، سلیمان پاک‌سرشت در مراسم امضای این تفاهمنامه آمادگی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور برای تدوین بسته آموزش مهارتی متناسب با نیاز شغلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را با همکاری نظام آموزش عالی و دانشگاه‌ها اعلام و اظهار کرد: یکی از موضوعات اساسی کشور که باید با جدیت به آن بپردازیم، بحث اشتغال دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است تا در فضای غیردانشگاهی سطح مهارت‌های خود را برای ورود به بازار کار ارتقا دهند.

وی با بیان اینکه دانشجویان در دانشگاه نمی‌توانند به همه شایستگی‌های کسب و کار و اشتغال‌پذیری مجهز شوند، گفت: متاسفانه آموزش‌های مهارتی و دانش با فضای واقعی کسب و کار فاصله زیادی دارد. از این رو امیدواریم با امضای این تفاهمنامه تدوین بسته‌های آموزشی مهارتی متناسب با نیاز بازار کار را در دستور کار قرار بدهیم.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه از طرح کارورزی و کارآموزی به عنوان جدی‌ترین طرح توانمندسازی اشتغال دانش‌آموختگان در دو سال گذشته نام برد و از فراهم کردن بستر آشنایی دانشجویان با صلاحیت‌های شغلی در قالب ارائه آموزش‌های مهارتی متفاوت از واحدهای دانشگاهی خبر داد.

به گفته رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، دانشگاه پیام نور با توجه به شبکه گسترده آموزش از راه دور و مزیت‌های بالای آموزش الکترونیک، ظرفیت بهره‌مندی از طرح‌های توانمندسازی دانشجویان را دارد و می‌تواند از ظرفیت‌های مذکور در زیرساخت‌های آموزشی این دانشگاه استفاده کند.

محمدرضا زمانی رئیس دانشگاه پیام نور نیز مهارت‌آموزی در شرایط کنونی را یک ضرورت مهم دانست و گفت: علاوه بر تاثیر مهارت در ورود به بازار کار بسیاری از مشاغل امروز تخصصی‌تر شدند.

وی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از دانشجویان بعد از فارغ‌التحصیلی به دنبال علاقه‌مندی‌های خود برای ورود به بازار کار هستند، خاطرنشان کرد: با توجه به گستردگی زیرساخت‌های دانشگاه پیام نور می‌توانیم این ظرفیت‌ها را در اختیار مجموعه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای قرار بدهیم.

به گفته زمانی، دانشگاه پیام نور 430 هزار دانشجو و 10 هزار کارمند دارد و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای می‌تواند از پتانسیل‌های مهارتی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای برای ارتقا سطح شغلی دانشجویان بهره‌برداری کند.

به گزارش ایسنا، براساس تفاهمنامه مشترک میان سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و دانشگاه پیام نور کلیه دانشجویان معرفی شده دانشگاه در مراکز دولتی و غیردولتی سازمان فنی و حرفه‌ای مبادرت به گذراندن دوره‌های آموزشی می‌کند، علاوه بر این، همکاری در اجرای دوره‌های کارورزی و کارآموزی دانشجویان و همچنین همکاری در برگزاری دوره‌های مهارتی بین‌المللی برای دانشجویان مراکز بین‌المللی دانشگاه از جمله تعهدات سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در قبال دانشگاه پیام نور خواهد بود.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۵ دی ۱۳۹۷ / ۱۹:۳۴
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 97101508085
  • خبرنگار : 71282