به گزارش ایسنا، دویچه وله بر اساس حداقل سطح دستمزد در ۲۲ کشور از ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا به این نتیجه رسیده است که تا پایان سال ۲۰۱۷، در کشورهای هلند، انگلیس، پرتغال، یونان و رومانی، حداقل سطح دستمزد به درآمد طبقه متوسط نزدیک تر است تا سطح فقر. از سوی دیگر حداقل سطح دستمزد در کشورهایی چون لوکزامبورگ، بلژیک، ایسلند و فرانسه، فاصله بیشتری تا متوسط درآمد خانوارها دارد و ساکنان این کشورها برای پوشش هزینه های زندگی خود با مشکلات بیشتری دست به گریبان هستند. درآمد طبقه متوسط به میانگین درآمدی ۶ دهک پایین آن کشور اطلاق می شود.
در آلمان که بزرگ ترین اقتصاد اروپایی محسوب می شود حداقل سطح دستمزد ۱۵۰۰ یورو در ماه تعیین شده که پس از کسر هزینه های مربوط به بیمه و مالیات، ۱۱۱۰ یورو باقی می ماند که تنها ۱۴.۵ یورو بیشتر از خط فقر در این کشور است.
از نظر بهترین سطح زندگی برای افرادی که به صورت پاره وقت مشغول به کار هستند، رومانی در صدر قرار دارد. حداقل هزینه زندگی در سطح استاندارد در این کشور ۷۱۰ یورو در ماه است و شاغلان پاره وقت در این کشور به طور متوسط ۴۴۷ یورو در ماه است. بیش از نیمی از شاغلان رومانیایی به کار پاره وقت مشغول هستند و این کشور از نظر میزان شاغلان پاره وقت به کل جمعیت شاغل در صدر قرار دارد. این در حالی است که تنها ۳.۶ درصد از شاغلان آلمانی مشغول به کار پاره وقت هستند.
انتهای پیام