به گزارش ایسنا، سرهنگ تورج کاظمی دراین باره گفت: در حالت عادی هر مسئلهای در فضای حقیقی و مجازی خارج از عرف و طبیعت باشد، امکان تهدید کاربران را افزایش می دهد؛ لذا فالوور یابها بدلیل اینکه جزو بد افزارها هستند که توسط افراد مختلف ایجاد شده است، دید مثبت و قابل قبولی نسبت به آن وجود ندارد.
کاظمی با اشاره به کاربرانی که از این موارد استفاده می کنند، گفت: به محض اینکه آن نرم افزار افزایش فالوور را نصب کنند، احتمال سرقت اطلاعات آن ها یا از بین رفتن اطلاعات و... وجود دارد؛ یا اینکه مورد سوء استفاده قرار می گیرد یا اطلاعات حساب کاربری شان به منظور تهدید و اخاذی وجود دارد.
وی ادامه داد: بسیاری شهروندان با مراجعه به پلیس فتا اظهار می کنند بعد از نصب این نرم افزارها، دزدان اینترنتی حساب کاربری را از دست ما گرفتهاند و افرادی اکانت ما را در اختیار دارند و به دوستان و آشنایان ما پیام می دهند.
کاظمی ادامه این روند را مصداق بارز بد افزار های افزایش فالوور در اینستا گرام دانست و اضافه کرد: احتمال اینکه این افراد در حالت عادی و محیط حقیقی شناسایی شوند، وجود دارد؛ همکاران ما نیز اقدام به رصد می کنند و اگر افراد مورد شناسایی همکاران ما قرار گیرند، برخورد قضایی با آن ها صورت می گیرد.
انتهای پیام