گزارش ایسنا از تجمع امروز دانشجویان علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد+ فیلم و عکس

در پی وقوع سانحه واژگونی اتوبوس حامل جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات و کشته و زخمی شدن آنها، صبح امروز جمعی از دانشجویان این واحد دانشگاهی در محل این دانشگاه تجمع کردند.

به گزارش ایسنا، از صبح امروز تعدادی از دانشجویان واحد علوم و تحقیقات به صورت خودجوش در محل پارکینگ اتوبوس‌های این دانشگاه مستقر شده و با سر دادن شعار و با در دست داشتن بنرها، نسبت به وضعیت نابه‌سامان حمل و نقل و برخی مسائل دیگر در این دانشگاه اعتراض کردند.

از صبح امروز، عبور و مرور دانشجویان از درب ورودی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد در حالی با سخت‌گیری پرسنل انتظامات انجام می‌شد که در ابتدای ورود به محوطه دانشگاه، چند حجله کوچک، به یاد دانشجویان حادثه دیده واحد علوم و تحقیقات برپا شده و صدای تلاوت قرآن به گوش می‌رسید. در این میان نیز یکی از دانشجویان در میان جمعیت گل مریم توزیع می‌کرد.

گفته می‌شود اتوبوس‌های دانشگاه از امروز تعویض شده اما تقریباً تمام آن‌ها خالی از مسافر، مسیر بین دانشکده‌های دانشگاه را طی می‌کنند.

دانشجویان می‌گویند این یک مراسم نمادین بوده و آن را به شکل خودجوش برگزار کرده‌اند.

گروهی دیگر از دانشجویان که به نظر می‌رسد برنامه منسجم‌تری برای این مراسم دارند، صبح امروز به خبرنگار ایسنا گفته بودند که قرار است در محل پارکینگ اتوبوس‌های این دانشگاه مستقر شوند و بدون سر دادن شعار و با در دست داشتن بنرها، نسبت به وضعیت نابه‌سامان حمل و نقل و برخی مسائل دیگر در این دانشگاه اعتراض کنند.

یکی از دانشجویان که در این مراسم حضور دارد می‌گوید: سؤال دانشجویان این است که این همه هزینه دریافتی از ما بابت شهریه، کجا می‌رود و چرا تاکنون به فکر حمل و نقل ایمن برای دانشجویان نبوده‌اند؟!

گروهی از دانشجویان جلوی یک اتوبوس در حال خروج از پارکینگ را می‌گیرند و یکی از دانشجویان ضمن اعتراض به مسئولان دانشگاه، می‌گوید: از خون هم‌دانشگاهی‌هایمان نمی‌گذریم.

در این لحظه اتوبوس به ناچار دنده عقب گرفته و در نزدیکی میدان دانش(در محوطه دانشگاه) متوقف می‌شود.

همچنین در این تجمع دانشجویان با سردادن شعارهایی علیه مسئولان دانشگاه آزاد، خواستار استعفای برخی از آنها شدند.

یکی از دانشجویان در پاسخ به سؤال خبرنگار ایسنا که خواسته شما در حال حاضر چیست؟ می‌گوید: حرف و خواسته‌ای برای گفتن وجود ندارد. مسئولان این دانشگاه باید عوض شوند.

تعدادی از دانشجویان مستقر در محل پارکینگ اتوبوس‌های‌ دانشگاه خواهش می‌کنند به دسته دیگر دانشجویان در آستانه درب ورودی ملحق شوند تا بیانیه دانشجویان خوانده شود.

دانشجویان شرکت کننده در این تجمع خواهان حذف اتوبوس و عبور و مرور ماشین‌های شخصی و تاکسی، در دانشگاه هستند.

یکی از دانشجویان که مدام گریه مادر خود را یادآور می‌شود، به گروهی از دانشجویان می‌گوید: حرف سیاسی نداریم! حرفِ جان‌مان است. مسیر دانشگاه گاردریل ندارد.

در مراسم امروز دسته‌ای از دانشجویان شعار "لااله الا الله" سر می‌دادند و با در دست داشتن بنر "تسلیت"، راه خود را از میان تعدادی از دانشجویان که بر روی زمین نشسته‌ بودند پیمودند.

یکی از دانشجویان نیز در این مراسم گفت: برای نمایش خود نیامده‌ایم. می‌خواهیم یکی از مسئولان بیاید با او حرف بزنیم.

گروه دیگری از دانشجویان نیز در حال حاضر برای قرائت فاتحه و ادای احترام به دانشجویان، راهی محل سانحه شده‌اند.

مادر نیلوفر رادمهر یکی از دانشجویان درگذشته در اثر سانحه واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان علوم و تحقیقات، باحضور در جمع دانشجویان تجمع کنند حاضر شده بود، گفت: من مادر نیلوفر رادمهر هستم که در این حادثه دخترم از دستم رفت. مسئولان دانشگاه باید به من پاسخگو باشند و من تا پاسخ نگیرم از اینجا نمی روم و تا حق دخترم را نگیرم آرام نمی شوم.

وی در ادامه تصریح کرد: دانشجویان ما که وارد دانشگاه می شوند بیمه می شوند، ما هزینه بیمه فرزندانمان را می دهیم، پس چرا باید اتوبوسی در دانشگاه باشد که هفت سال است بیمه نشده است. بنابراین اینها "شهدای علم" هستند و مسئولان دانشگاه باید پاسخگوی ما مادران داغ دیده باشند.

به گزارش ایسنا، در ادامه این تجمع دانشجویان معترض خواستار برخورد با مسئولان خاطی شدند و خواسته‌های خود را در قالب بیانه‌ای ۹ بندی مطرح کردند.

بندهای این بیانیه عبارتند از:

۱-درخواست استعفا و عذرخواهی سرپرست واحد علوم و تحقیقات و رئیس دانشگاه آزاد

۲-عذرخواهی رسمی در تریبون رسمی توسط سرپرست واحد و رئیس دانشگاه

۳-ساخت یادبود برای عزیزان از دست رفته

۴-استقرار همیشگی اورژانس در محل دانشگاه

۵-نوسازی ناوگان اتوبوسرانی و تعیین سرعت مجاز و نصب برگه معاینه فنی در اتوبوس و بررسی آن در بازه های زمانی کوتاه و استخدام راننده های با صلاحیت

۶-ساخت حفاظ برای جلوگیری از ریزش کوه و نصب گاردریل در طول مسیر

۷-رایگان شدن یا حداقل کم شدن هزینه آژانس ها تا هنگامی که نوسازی ناوگان و حفاظت مسیرها تامین شود

۸-نظارت بهداشتی مداوم بر بوفه ها و راه اندازی بوفه سر پوشیده ابن سینا

۹-تعویق امتحانات به دلیل مناسب نبودن اوضاع روحی دانشجویان

همچنین یک بلندگو در بالکن ساختمان علوم انسانی قرار داده شد و به دانشجویان گفته شد "دکتر آذر، از اساتید دانشگاه می‌خواهد چند کلمه‌ای با آن‌ها صحبت کند. این در حالی‌ است که دانشجویان معترض خواهان حضور رضا مسعودی، رئیس واحد علوم تحقیقات، در جمع دانشجویان بودند.

در محوطه دانشگاه نیز طوماری با مضمون بیانیه امروز صبح دانشجویان در اعتراض به مدیریت دانشگاه قرار دارد که دانشجویان در حال امضاء آن هستند.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

هم اکنون و علی رغم اینکه گفته می‌شود ناوگان حمل و نقل واحد علوم تحقیقات نوسازی شده و اتوبوس‌های جدید به کار گرفته شده‌اند اما دانشجویان معتقدند این ماشین‌ها بعضا همان اتوبوس‌های قبلی هستند و تنها ظاهر آنها تمیز شده است. بیشتر دانشجویان معترض متفرق شده‌اند و تنها تعداد کمی از این دانشجویان در اعتراض به بکارگیری اتوبوس برای سیستم حمل و نقل دانشگاه در مسیر اتوبوس‌ها نشسته‌اند تا مانع تردد اتوبوس‌ها شوند.

به گزارش ایسنا، ظهر روز سه شنبه  چهارم دی‌ماه اتوبوس حامل دانشجویان در محوطه واحد علوم و تحقیقات واژگون شد که بر اثر این حادثه تاکنون ۱۰ کشته و ۲۸تن مصدوم شده‌اند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۸ دی ۱۳۹۷ / ۱۱:۱۷
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 97100803936
  • خبرنگار : 71605