استاندار تهران:‌

مسیرهای دسترسی داخل واحد علوم تحقیقات به شدت ناایمن است

استاندار تهران با انتقاد از محورهای ناایمن دسترسی درون دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات، گفت: متأسفانه این مسیرها به شدت ناایمن بوده و شیب استانداردی ندارد.

به گزارش ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی در حاشیه دومین نشست مجمع جوانان استان تهران به حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران اشاره کرد و افزود: یک بار دیگر مراتب نگرانی و تاسف خود را از حادثه تلخ واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات و درگذشت جمعی از دانشجویان ابراز می‌کنم. متأسفانه بر اساس شناختی که از مسیر حادثه دارم این مسیر به شدت نا ایمن بوده و شیب استانداردی ندارد. همان گونه که بلافاصله پس از حادثه نیز عنوان کردم استانداری تهران به عنوان مقام عالی دولت به مسئله ورود کرده و این حادثه را با جدیت و در نظر گرفتن ابعاد تخصصی پیگیری خواهد کرد.

وی اظهار کرد: متأسفانه به عنوان مثال زمانی که هواپیمایی سقوط می‌کند تمام ارکان کشور از جمله مجلس و دولت تا رسانه‌ها و سایر نهادها با حساسیت خاصی به آن ورود می‌کنند که این مسئله محل ایراد نبوده و جای تقدیر هم دارد اما مشکل این است که هر روز به اندازه سقوط یک هواپیما در کشور تلفات جاده‌ای وجود دارد و باید فکر اساسی در این زمینه انجام دهیم.

استاندار تهران در دومین نشست مشورت مجمع جوانان استان تهران نیز با تقدیر از اقدامات مقیمی استاندار اسبق تهران و حسن بیگی سرپرست سابق استانداری تهران، در حوزه جوانان گفت: ایجاد مجمع جوانان اقدام پسندیده‌ای در امر بکارگیری جوانان در مناسبات استان تهران بوده و نباید این مجمع را تنها به عنوان یک بازوی مشورتی صرف در نظر بگیریم. باید از ظرفیت‌های جوانان در امور استان بهره بگیریم.

وی ادامه داد: در هر امری که مشورت مبنا قرار داده نشود بر اساس اصل آزمون و خطا پیش می‌رود و هزینه‌های آن به ملت تحمیل می‌شود. در این مجمع مشورتی کارگروه‌هایی شکل گرفته که نشان از تدبیر و آینده نگری اعضای آن است. کارگروه‌هایی که به زعم من می‌تواند هم در سیاستگذاری‌ها و هم در برنامه ریزی‌ها نقش موثری را ایفا کند.

محسنی بندپی ادامه داد: بر اساس آمار ارائه شده از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس از بازه زمانی پاییز 92 تا زمستان 1396 بالغ بر سه میلیون نفر به جمعیت فعال کشور اضافه شده که باید با بهره گیری از ظرفیت‌های جامعه در ابعاد مختلف نسبت به ایجاد اشتغال آنها تصمیمات لازم را اتخاذ کنیم. بالغ بر دو میلیون و 100 هزار نفر از این سه میلیون نفر مشغول به کار شده‌اند و این دو داده آماری هم در حوزه جمعیت فعال و هم در حوزه اشتغالزایی بی سابقه بوده، بر همین اساس تکلیف دولت بر ایجاد یک میلیون و 50 هزار شغل در سال جاری است که امید به تحقق آن داریم.

وی تاکید کرد:‌ جوانان ما نبوغ بالایی دارند و دانشجویان ایرانی از سخت کوش‌ترین جوانان هستند که باید اجماع داخلی دائم برای بهره گیری از این استعداد ظرفیت را ایجاد کنیم. چرا که نادیده گرفتن ظرفیت جوانان باعث شده تا در ابعادی نظیر اعتیاد، کاهش سرمایه‌های اجتماعی، بیکاری و فقر وضعیت نابسامانی را شاهد باشیم.

وی با اشاره بر لزوم انجام کارهای پژوهشی برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای گفت: هر کار پژوهشی که استانداری بنای ورود به آن را داشته باشد باید از مجمع نیز یک یا دو نماینده حاضر شوند تا بتوانیم از ظرفیت پژوهشی جوانان در این حوزه بهره بگیریم. باید از توان جوانان در پژوهش‌های مناطق مختلف شهرستان‌های استان تهران بهره بگیریم. نمی‌توان نسخه واحدی را برای کشور در همه امور تعریف کرد. چرا که هر منطقه به لحاظ مقتضیات، اقلیم، فرهنگ و شرایط منطقه‌ای وضعیت منحصر به فرد خود را دارد. بر همین مبنا در نظر داریم که برای هر اقدام اجتماعی در شهرستان‌ها جوانان مناطق را نیز در جریان قرار دهیم تا بتوانیم در ورود استانداری به حوزه آسیب‌های اجتماعی نقش جدی‌تری را ایفا کنیم.

استاندار تهران با اشاره به کاهش سرمایه اجتماعی، گفت: متاسفانه سرمایه اجتماعی با بدعهدی و فاصله گرفتن از مردم باعث گسست میان دولت و ملت شده و همین آسیب برای ترمیم نیازمند 10 تا 15 سال تلاش است تا بتوانیم مثلا دو درصد این شاخص را بهبود دهیم.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۵ دی ۱۳۹۷ / ۱۵:۱۱
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 97100502992
  • خبرنگار : 71505