نماینده پویش اشتغال دانشجویان غیر پزشکی:

از نمایندگان مجلس می‌خواهیم در کنار وزارت علوم باشند

یکی از نمایندگان پویش اشتغال دانشجویان غیر پزشکی با بیان اینکه این پویش مطالبات خود را در چهار محور پیگیری می‌کند و وزارت علوم قرار است در بودجه سال ۹۸ به برخی مطالبات این پویش رسیدگی کند،گفت: در این برهه‌ که نیاز داریم مجلس در کنار وزارت علوم باشد از نمایندگان مجلس میخواهیم همکاری و همیاری لازم را با وزارت علوم داشته باشند و در کنار وزارت علوم باشند نه این که یا مطرح کردن مساله استیضاح، روبه‌روی این وزارتخانه بایستند.

صدیقه عمو زاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به این که این پویش یک سال است که برای پیگیری مطالبات صنفی دانشجویان دکتری غیر پزشکی تشکیل شده، گفت: مطالبات این پویش در چهار محور قابل پیگیری است. اولین درخواست تشکیل کارگروهی برای بررسی راهکارهای اشتغال دانشجویان دکتری است که نیازمند توجه همه‌ مسئولان و سازمان‌ها از جمله نهاد ریاست جمهوری، هیئت دولت، همه‌ وزارتخانه‌ها، مجلس و سازمان برنامه بودجه است.

وی افزود: بخشی از مطالبات ما هم به وزارت علوم مربوط است؛ مثلا در نظر گرفتن سنوات تحصیل در مقطع دکتری به عنوان سابقه کاری و در نظر گرفتن بیمه، حمایت مالی از دانشجویان دکتری در قالب طرح پژوهانه بلاعوض  و کاهش ظرفیت پذیرش دانشجویان دکتری که ریشه مشکلات این قشر است. درمورد مطالباتی که به وزارت علوم مرتبط است این وزارتخانه امسال طرح احتساب دو سال سابقه کاری برای دانشجویان دکتری را درخواست داده که قرار است در صورت موافقت،برای آن بودجه‌ای در نظر گرفته شود.

این نماینده پویش اشتغال دانشجویان غیر پزشکی ادامه داد: وزارت علوم همچنین برای حمایت از دانشجویان دکتری طرح گرنت پژوهشی ماهانه را در بودجه در خواست داده است.در گذشته دولت منبع مالی پژوهانه بلاعوض را تامین می‌کرد ولی الان حذف شده و دانشجویان دکتری فقط وام ویژه دکتری دریافت می‌کنند. این در حالیست که اگر وزارت علوم بودجه کافی داشته باشد می‌تواند دانشجویان دکتری را حمایت کند.

عموزاده با بیان اینکه در این برهه نیاز داریم مجلس کنار وزارت علوم باشد گفت: از نمایندگان مجلس میخواهیم همکاری و همیاری لازم را با وزارت علوم داشته باشند و در کنار وزارت علوم باشند نه این که با طرح استیضاح وزیر، روبه‌روی آن بایستند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: جامعه محققین جامعه یکپارچه جهانی است که در جهت پیشرفت بشر حرکت می‌کند و هر کشوری موظف است در هر شرایطی آرامش و تمرکز قشر محقق خود را فراهم سازد تا پژوهشگران بتوانند رسالت خود را به درستی انجام دهند و عدم توجه به چنین قشری خیانت به جامعه علمی و بشر محسوب می‌شود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۳ دی ۱۳۹۷ / ۱۵:۰۸
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 97100301602
  • خبرنگار : 71624