به گزارش ایسنا، سعد الکعبی، مدیرعامل قطر پترولیوم به رویترز گفت: این شرکت قصد دارد شرکای خارجی را برای واحدهای جدید LNG که برای توسعه تولید ضروری هستند، اعلام کند اما احتمال این که پروژه مذکور را به تنهایی انجام دهد نیز وجود دارد.
قطر کشور کوچک اما ثروتمندی است که با تولید سالانه ۷۷ میلیون تن، یکی از مهمترین بازیگران بازار LNG است. این کشور قصد دارد ظرفیت تولیدش را در فاصله سال ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به میزان ۴۳ درصد افزایش دهد و چهار واحد مایع سازی برای توسعه LNG خواهد ساخت.
کعبی گفت: در راستای برنامه سرمایهگذاری ۲۰ میلیارد دلاری در آمریکا، شرکت قطر پترولیوم بدنبال تولید مرسوم و غیرمرسوم نفت و گاز است.
این شرکت سهامدار عمده پایانه "گلدن پاس ال ان جی" در تگزاس است در حالی که شرکتهای اکسون و کونوکو فیلیپس سهم کمتری در اختیار دارند.
مدیرعامل قطر پترولیوم اظهار کرد که تصمیم نهایی درباره این سرمایهگذاری و اجرای پروژه تا پایان سال گرفته خواهد شد.
قطر در مقایسه با تولید چشمگیر گاز، به میزان اندکی نفت تولید میکند. تصمیم این کشور برای خروج از اوپک، واکنشی به اقدامات خصمانه عربستان سعودی دیده شد که به همراه امارات متحده عربی، بحرین و مصر قطر را از ژوئن سال ۲۰۱۷ هدف بایکوت سیاسی و اقتصادی قرار داده است.
کعبی گفت: قانون پیشنهادی نوپک در آمریکا که ممکن است راه را برای شکایتهای انحصارطلبی علیه اوپک باز کند، یکی از دلایل خروج از اوپک بوده است.
قطر پترولیوم همچنین در خبر جداگانه ای اعلام کرد با شرکت انی ایتالیا در سه میدان نفتی در مکزیک شریک شده و ۳۵ درصد سهم خواهد داشت.
شرکت قطر پترولیوم در حال حاضر معادل ۴.۸ میلیون بشکه نفت در روز تولید دارد و قصد دارد تولیدش را در هشت سال آینده به معادل ۶.۵ میلیون بشکه نفت در روز افزایش دهد.
انتهای پیام