سعید کریمی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت حوزه پژوهش، اظهار کرد: شاید اگر ۱۰ درصد از بودجه دانشگاه به امر پژوهش اختصاص داده شود باز هم این بودجه ناچیز باشد چرا که با توجه به شرایط اقتصادی و تنگناهای ریالی، محدودیتهایی در فعالیتهای پژوهشی وجود دارد ولی نهایت تلاش و حمایت در قالب پایاننامههای ارشد و دکتری و طرحهای پژوهشی اعضای هیات علمی صورت میگیرد.
وی افزود: از تمامی طرحهای شرکتهای دانش بنیان، مراکز کارآفرینی، نوآوری و ایدهپردازی در حوزه معاونت پژوهشی در دانشگاه شهرکرد حمایت میشود.
کریمی گفت: اخیرا دانشجویان و اعضای هیات علمی درصدد هستند تا تمامی طرحهای پژوهشی که از سوی آنها ارائه میشود، مسئلهمحور باشند تا معضلات و مشکلات منطقه و کشور را برطرف کنند.
وی با بیان اینکه نهادهای علمی از جمله جهاد دانشگاهی میتوانند در میان مراکز دانشگاهی بسترهای انجام پژوهشهای کاربردی را فراهم کند، بیان کرد: اگر افراد بتوانند از کلاسهایی عملی که توسط جهاد دانشگاهی و سایر مراکز علمی برگزار میشود، استفاده کنند، کارهای عملی بیشتری را میآموزند.
رئیس دانشگاه شهرکرد در پایان خاطرنشان کرد: این مراکز به راحتی میتوانند ارتباط و خلاهایی که میان صنعت و دانشگاه وجود دارد را برطرف کنند، همچنین نیازهای صنعت را از طریق مهارتافزایی به خوبی پوشش دهند.
انتهای پیام