ارزیابی وضعیت آموزش هنر در دانشگاه‌ها

برای فارغ‌التحصیلان موسیقی نه کاری است و نه ضبطی!

یک خواننده درباره وضعیت دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته موسیقی می‌گوید: برای افرادی که فارغ‌التحصیل می‌شوند دلم می‌سوزد؛ آن‌ها تماس می‌گیرند که اگر کاری هست، ضبطی هست به ما بگویید. اما نه کاری هست و نه ضبطی!

حسین علیشاپور ـ خواننده ـ در گفت‌وگو با ایسنا اظهار می‌کند: من به عنوان ژوری در دانشکده هنرهای زیبا حاضر بودم و دانشجوها را دیدم و چند بار هم دعوت شدم برای تدریس جواب آواز. افرادی که فارغ‌التحصیل می‌شوند از نظر اشتغال هیچ‌چیز برایشان وجود ندارد. از نظر سطح علمی هم آنچه من می‌بینم مرتب در حال نزول است.

او ادامه می‌دهد: قاعدتا دانشگاه بخصوص دانشگاه‌های هنر در تعاملات بین‌المللی است که می‌بالد و بزرگ می‌شود. دانشکده هنرهای زیبا عملا از این تعاملات شامل برگزاری کنفرانس، دعوت استاد مدعو، اعزام کارگاهی و ... محروم است. دانشجوی خارجی هم هست اما خیلی تعدادشان کم است.

علیشاپور بیان می‌کند: من بیشتر از این موارد برای افرادی که فارغ‌التحصیل می‌شوند دلم می‌سوزد. آن‌ها تماس می‌گیرند که اگر کاری هست، ضبطی هست (به ما بگویید) اما نه کاری هست و نه ضبطی! حتی برای مایی که ۲۵ سال است این کار را انجام می‌دهیم و این تاسف‌بار است.

او درباره راه‌حل این موضوع معتقد است: تنها زمانی این اتفاق می‌افتد که موسیقی یک جریان آزاد و جاری و ساری باشد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۵ آذر ۱۳۹۷ / ۰۳:۲۸
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 97092412113
  • خبرنگار : 71544