به گزارش ایسنا، در سالهای اخیر که حملات سایبری به شدت رشد کرده است، موسسههای تحقیقاتی و تحلیلی بسیاری در جهان هشدار دادهاند که سال ۲۰۱۸، سال حملات سایبری و بدافزاری به سازمانهای بزرگ، شرکتها و نهادهای دولتی در جهان خواهد بود.
بر اساس گزارشهای منتشر شده، بد افزارها، باج افزارها و حملات DDOS از جمله تهدیدهای امنیتی بودند که از سال ۲۰۱۶ کاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده اند و موجب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شده است. طبق آمار، حملات سایبری در سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی نیز به اوج خود رسیده و حالا خبر اینکه قرار است در سالهای آتی اوضاع از این که هست هم نابسامان تر شود، بسیار نگران کننده به نظر می رسد.
سال ۲۰۱۲ میلادی بود که بدافزار خطرناکی تحت عنوان شامون (Shamoon) به تجهیزات حفاری و تولید نفت در عربستان سعودی بعنوان بزرگترین تولیدکننده نفت در جهان، حمله کرد و بخش انرژی این کشور را تا مدتها با مشکلات و چالشهای عظیمی مواجه کرد و در نهایت نیز منجر به ایجاد خسارات هنگفت و جبرانناپذیری در تولید نفت منطقه خاورمیانه شد.
حالا تازهترین اخبار و گزارشهای منتشر شده در هکرنیوز حاکی از آن است که هکرها توانستهاند در یک حمله سایبری با استفاده از بدافزار شامون بالغ بر ۱۰ درصد از سرورهای این شرکت حفاری نفت فعال در منطقه خاورمیانه نظیر عربستان سعودی، امارات متحده عربی، کویت، هند و همچنین اسکاتلند مختل کنند و به اطلاعات موجود در آن دسترسی پیدا کنند.
این شرکت نفتی ایتالیایی با انتشار بیانیهای اعلام و تایید کرده است که بدافزار و ویروس رایانهای شامون (Shamoon) به بالغ بر ۳۰ هزار دستگاه رایانه و سرور موجود در این شرکت نفوذ و حمله کرده است.
انتهای پیام