به گزارش ایسنا، محمد رضوانی فر در مراسم معارفهاش به عنوان مدیرعامل شستا با بیان اینکه معتقدم شستا را از گذشتگان به ارث نبرده ایم بلکه از آیندگان به عاریه گرفتهایم، گفت: باید طوری رفتار کنیم که شرمنده آینده نشویم.
وی افزود: مدیریت بهینه داراییها را دنبال میکنیم و بورسی کردن شستا را حتما مدنظر قرار میدهیم که امکان کنترل نظام مند را فراهم و به عمق سرمایه گذاریها کمک میکند.
مدیرعامل شستا با بیان اینکه متناسب با سیاست های وزارتخانه بازنگری و تدوین راهبردها را به فوریت انجام و برای وزیر رفاه ارسال خواهیم کرد، گفت: اگرچه به نظر میرسد در شرایط اقتصادی فرصت برای سرمایه گذاری خارجی اندک باشد اما با توجه به گستردگی فعالیت شستا میتوانیم بخشی از تلاش خود را به این امر معطوف کنیم.
رضوانی فر ادامه داد: توسعه هم افزایی ها در مجموعه های تحت وزارت رفاه حتما ضروری است. همچنین ارتقای شفافیت افزایش بازده اقتصادی را به دنبال دارد.
وی به توجه به سلامت اداری و مبارزه با فساد تاکید و اظهار کرد: بخشی از اظهارات درباره شستا نابحق و به نوعی کم لطفی است. احیای برندینگ شستا را نیز مدنظر داریم. متاسفانه در فضای رسانه ای هر فساد و ناکارآمدی با اسم شستا همراه شده که درست نیست و باید این نگاه را اصلاح کنیم.
مدیرعامل شستا ادامه داد: یکی دیگر از برنامههای آتی پیگیری پروندههای حقوقی است و قسم میخورم از همه ابزارهای حقوقی و عرفی برای پیگیری پروندههای حقوقی استفاده کنیم و ثابت کنیم که برخی هم ارقام بزرگی دارند.
وی با بیان اینکه روند فعالیت کمیته انتصابات در شستا با قوت بیشتر ادامه پیدا خواهد کرد، اظهار کرد: اصلاح ساختار مالی شرکتها به طور ویژه در دستورکار است.
رضوانی فر یکی از گرفتاری های شستا را عدم انجام مطالعات امکان سنجی پروژه ها دانست و گفت: هرچقدر در این حوزه سرمایه گذاری کنیم جای دوری نمی رود. هنوز پروژه های نیمه تمامی داریم که سرمایه آنها به شستا بازنگشته و به سوددهی نرسیده است.
مدیرعامل شستا افزود: حتما مدل های ارزیابی را بهروز رسانی کرده و مجموع سیاست ها را به گونه ای تدوین میکنیم که در چارچوب اقتصاد مقاومتی باشد. از زحمات دکتر لطفی که صادقانه، سخت کوشانه و در نهایت پاکدستی کار کردند نیز قدردان هستیم.
انتهای پیام