فریده اولاد قباد در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اظهارات خود در نشست موضوعی مقابله با تروریسم؛ تجارب جهانی و راهبردهای کنونی در حاشیه دومین کنفرانس مجالس ۶ کشور که روز گذشته برگزار شد، اظهار کرد: آنچه در این نشست مطرح کردم این بود که زنان نخستین گروهی هستند که در جنگ و نظامی گری زیان می بینید برهمین اساس دیپلماسی پیشگیرانه باید به تدریج به عنوان رویکردی برای کنترل و ممانعت از جنگ مورد توجه قرار گیرد.
وی با تاکید بر اهمیت افزایش مشارکت زنان در حوزه تصمیم گیری و تصمیم سازی ها اضافه کرد: باید نقش و اهمیت زنان در مقابله با تروریسم و افراط گرایی و حفظ صلح و امنیت را به رسمیت بشناسیم.
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه استمرار گفتوگوی سازنده با حضور زنان نقش مهمی در صلح، امنیت و توسعه دارد، گفت: قطع مسیرهای تامین مالی تروریست ها و استفاده از ظرفیت های اطلاعاتی و امنیتی مشترک برای ایجاد هم افزایی از موارد مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
اولاد قباد همچنین گفت: استراتژی و نقشه راه امنیتی منطقه باید براساس منافع مشترک کشورهای منطقه و به دست آنها تدوین شود. تا امکان قطع دخالت قدرتهای خارجی و مقابله با یک جانبه گرایی فراهم شود.
وی در پایان تروریسم را دشمن مشترک بسیاری از کشورها عنوان کرد و گفت که تعامل کشورها با یکدیگر و نهادهای بین المللی در مقابله با این پدیده بسیار موثر خواهد بود.
انتهای پیام