به گزارش ایسنا، سید فرید موسوی در نشست حزب اتحاد ملت درباره قانون منع به کارگیری بازنشستگان اظهار کرد: این قانون جزء محدود قوانینی بود که کارگزاران نظام را هدف قرار داده بود و دلیل این همه سروصدایی که پیرامون این قانون شد، هم همین بود.
وی افزود: در حال حاضر سبک مدیریتی ما رودربایستی است و به همین دلیل است که وظیفه تقنینی مجلس بر وظیفه نظارتی آن می چربد. اما در تصویب قانون منع به کارگیری بازنشستگان این فضا از بین رفت و اتفاقا سروصداها نشان داد که ما کار درستی کردیم.
نماینده مردم تهران در مجلس با طرح این سوال که مردم از من به عنوان یک نماینده جوان چه مطالبهای داشتند؟ یادآور شد: در سال ۹۵ ابتدا به اتفاق برخی از نمایندگان استفساریه ای را در مورد قانون منع به کار گیری بازنشستگان نوشتیم که در کمیسیون اجتماعی به تصویب رسید. اما زمانی که در صحن مجلس مطرح شد یکی از نمانیدگان گفت این در واقع استفساریه نیست بلکه قانون گذاری است نهایتا این استفساریه در سال ۹۶ رای آورد و ابلاغ شد.
موسوی اضافه کرد: برخی مدیران ما براساس آموزه های دهه ۶۰ فعالیت می کردند و همین باعث شد ما به فکر به این بیفتیم که استثناهای قانون منع بهکارگیری بازنشستگان را برداریم البته حذف کلیه این استثناها هم امکان پذیر نبود.
وی با بیان اینکه مدیران در دوران فعالیتشان فرصت تربیت نیروی جایگزین خود را دارند، ادامه داد: در جریان بررسی و تصویب این قانون از کمیسیون مربوطه گرفته تا صحن مجلس و شواری نگهبان فشارهایی وجود داشت اما در نهایت این قانون به تصویب رسید اگرچه انتقاداتی به آن وجود دارد برخی از آنها به خاطر منافع افراد است و برخی ایرادات هم شاید وارد باشد.
این عضو فراکسیون امید مجلس با تاکید بر اینکه اصلاح طلبی محدود به چند چهره خاص نیست، تصریح کرد: برای تصویب این قانون حدود ۱۷ جلسه در کمیسیون اجتماعی تشکیل شد. آقای لاریجانی و آقای عارف به تصویب آن کمک کردند و پیام های رهبری هم در تصویب قانون موثر بود؛ البته در حال حاضر ما میبینیم سایر قوانین ناظر بر بازنشستگی هم ایراداتی دارد که ممکن است در اجرای قانون منع بکارگیری بازنشستگان مشکلاتی ایجاد کند.
موسوی همچنین گفت: اینکه فرد بازنشسته یک میلیارد تومان پاداش پایان خدمت بگیرد و بعد با قرارداد مجددی به کار گرفته شود و یک میز آن طرفتر مشغول فعالیت شود بی عدالتی نیست؟ این در حالی است که پرداخت پاداش پایان خدمت معلمان با مشکل مواجه است.
رئیس فراکسیون جوانان مجلس با اشاره به اظهارات اخیر رهبری درباره قانون منع به کارگیری بازنشستگان اظهار کرد: افرادی هستند که ۴۸ ساله یا ۵۰ ساله بازنشسته شدند و باید برای اینها فکری شود در این زمینه کمیتهای در مرکز پژوهشها تشکیل شده که در حال بررسی این موارد هستیم.
موسوی یادآور شد: تصویب این قانون در جوانان ایجاد امید کرده و این است که خیلیها نمی خواهند این امید ایجاد شود زیرا منافعشان در خطر می افتد.
وی با بیان اینکه پس از تصویب و ابلاغ قانون منع بکارگیری بازنشستگان همراهی خوبی برای اجرای این قانون صورت گرفت، گفت: وزارت کشور کاملا قانون را اجرا کرد اما روند همکاری در وزارت خانه های نفت، جهاد کشاورزی و بهداشت قدری کند بود.
این نماینده مجلس درباره اینکه آیا قانون شامل صدا و سیما می شود یا خیر؟ اظهار کرد: صدا و سیما در این زمینه از رهبری اجازه گرفتند که به گفته خودشان این اجازه نامحدود نیست و تا ۲۲ بهمن افراد جایگزین معرفی می شوند. در کل این قانون در صداوسیما هم اجرا شده و تعداد کثیری هستند که عذرشان را خواسته اند.
انتهای پیام