حجت الاسلام نصرالله پژمانفر در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری درباره قانون منع بکارگیری بازنشستگان گفت: اگر بخواهیم اقدامی در یک موضوعی داشته باشیم باید همه جوانب آن را مورد توجه قرار دهیم. اینکه یک قانون نتواند به همه جنبههای یک موضوعی بپردازد طبیعتا قانونی ناقص خواهد بود. در این صورت قانون بعدی به کل قانون قبلی را نقض میکند یا استثنا میخورد و دچار تخفیف میشود.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در پاسخ به این پرسش که در قانون منع بکارگیری بازنشستگان تشخیص این که فردی جایگزین ندارد به چه شکل خواهد بود و آیا مرجعی برای تشخیص این مسئله در اصلاحیه قانون مذکور ضروری است یا خیر؟ گفت: هدف قانون منع بکارگیری بازنشستگان خارج کردن نیروهای مسن و بیانگیزه و جایگزین کردن آنها با نیروهای جوان، تازه نفس و با انگیزه است اما طبق آنچه که مقام معظم رهبری بیان کردند شاید مدیران و کارکنانی در نهادها و دستگاههای اجرایی وجود داشته باشند که با وجود پایان یافتن ۳۰ سال عمر خدمتشان، شرایط سنی لازم برای ادامه کار در مجموعه کاریشان را دارند.
وی تذکر مقام معظم رهبری برای اصلاح قانون منع بکارگیری بازنشستگان را به جا دانست و ادامه داد: قانون مذکور باید به نحوی اصلاح شود که به این ظرافتها توجه داشته باشد به همین دلیل مقام معظم رهبری اشاره داشتند که «گاهی نباید اجازه داد یک نیروی توانمند از صحنه خارج شود بلکه باید از تجربه این افراد استفاده شود».
نماینده مردم مشهد در مجلس تاکید کرد: انجام این مهم یا باید از طریق یک مرجع خاص مثل خودِ مقام معظم رهبری از طریق مشخص کردن استثناهای قانون انجام شود یا قانون به نحوی باید اصلاح شود تا نقض غرض نشود و قانون خودش مسیرش را پیدا کند به بیان روشنتر قانون باید به نحوی اصلاح شود تا هم نیروهای جوان وارد صحنه شوند و هم نیروهای توانمند و شاداب با تجربه حفظ شوند.
پژمانفر با اشاره به دستور رییس مجلس شورای اسلامی به مرکز پژوهشهای مجلس برای بررسی و ارائه پیشنهادات مناسب برای اصلاح قانون منع بکارگیری بازنشستگان، گفت: جا داشت مرکز پژوهشهای مجلس قبل از طی شدن روند بررسی و تصویب قانون منع بکارگیری بازنشستگان به نکته ها، ابعاد و ریزهکاریها میپرداخت تا این قانون که هنوز یکی دو ماه از عمر آن نگذشته، دستخوش اصلاح نمیشد.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ابراز امیدواری کرد که قانون منع بکارگیری بازنشستگان و تاکیدات مقام معظم رهبری دراین باره درس عبرتی باشد تا در تصمیمگیریهایمان سعی کنیم به همه ابعاد یک موضوع توجه مناسب کنیم تا بیتوجهی قانونگذار به ریزهکاریهای یک قانون موجب نشود مشکلاتی در حوزه اجرا به وجود آید و مجلس بخواهد قانون را اصلاح کند.
انتهای پیام