رئیس جهاد دانشگاهی در بیستمین سالروز تاسیس "ایسنا":

از دانشجویان توقع صداقت، آرمان‌گرایی و صراحت در بیان مسائل را داریم

رئیس جهاد دانشگاهی گفت: از دانشجویان توقع صداقت، آرمان‌گرایی و صراحت در بیان مسائل داریم، اما گاهی شاهد هستیم که این صراحت و آرمان‌گرایی با درشت گویی اشتباه گرفته می‌شود؛ درشت گویی‌هایی که در شأن دانشجو نیست.

به گزارش ایسنا، دکتر حمیدرضا طیبی در مراسم گرامیداشت بیستمین سالروز تاسیس ایسنا که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، ضمن عرض تبریک این روز به اهالی خبرگزاری دانشجویان ایران اظهار کرد: ایسنا را یکی از الگوسازی‌های موفق جهاد دانشگاهی در حوزه فرهنگی و اجتماعی کشور می‌دانم. در واقع جهاد دانشگاهی یک نهاد الگوساز در زمینه‌هایی چون فرهنگ، آموزش و توسعه علمی و فناورانه که مولفه‌های اصلی پیشرفت هستند می‌باشد. ما طی این سالها تلاش کردیم اثبات کنیم کشور در این حوزه‌ها دارای توانمندی خاص است و می‌تواند و باید متکی بر توان خودش باشد.

وی گفت: تقاضایی که از دولتمردان داریم این است که با سعه صدر در قبال رسانه برخورد کنند و به آن اجازه نقد بدهند. گاهی دیده می‌شود که برخی دوستان در دولت‌های مختلف با کمترین نقد برآشفته می‌شوند. ما نیز حمایت از دولت‌های منتخب را وظیفه خود می‌دانیم و چه جهاد دانشگاهی و چه ایسنا حامی دولت هستند اما حتماً وظیفه یک رسانه هم این است که اگر جایی مشکلی وجود دارد نقد منصفانه کند و از این بابت مورد فشار قرار نگیرد که قطعاً همینطور هم خواهد بود.

رئیس جهاد دانشگاهی گفت: از دانشجویان توقع صداقت، آرمان‌گرایی و صراحت در بیان مسائل داریم. اما چند سال است شاهد هستیم که گاهی اوقات این صراحت و آرمانگرایی را با درشت گویی اشتباه گرفته‌ایم؛ درشت‌گویی‌هایی که در شأن دانشجو نیست. در حالی که دانشجو باید از مسائل مطلع و آرمان‌گرا باشد.

وی تاکید کرد: به جای ایراداتی که درباره موفق نبودن می‌گیریم باید شرایطی را برای شناسایی استعدادها از طریق رشد و تقویت احزاب فراهم کنیم. احزاب اگر باشند کشور به سمت شایسته سالاری رفته و برنامه محور می‌شود و توقع ما از فضای دانشجویی این است که عالمانه و منصفانه و با شفافیت مسائل و مشکلاتی که باعث می‌شوند کشور در مسیر پیشرفت قرار نگیرد را نقد کنند.

طیبی ادامه داد: معتقدیم باید از نهضت‌های مردمی و مستضعف حمایت کنیم. این امر شاید مضایقی را برای کشور ایجاد کند ولی اگر بخواهیم فقط نقد کردن بدون توجه همه جانبه را دنبال کنیم مشکلات ما حل نمی‌شود. ما همواره نقد داشته‌ایم اما اگر محدودیت‌ها را درنظر نگیریم به نتیجه مطلوب نمیرسیم.

رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه دانشجویان مدیران آینده ما هستند و باید بتوانند در فضای آزاد با یکدیگر گفت و گو کنند، خاطرنشان کرد: در این راستا مسابقات ملی مناظره دانشجویی در شش سال گذشته به ابتکار جهاد دانشگاهی شکل گرفته و امسال هفتمین دوره آن برگزار می شود.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۷ آذر ۱۳۹۷ / ۱۳:۲۰
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 97091708197
  • خبرنگار : 71424