عبدالله فاضلی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: دستگاههایی مانند وزارت جهاد کشاورزی که بیرون گود نشستهاند و میگویند وزارت نیرو باید چاههای غیرمجاز را پر کند، اما از برخی چاهها حمایت میکنند، باید به این رفتار دوگانه خود خاتمه ببخشند.
وی افزود: زمانی که ما میخواهیم یک چاه اکتشافی در دشت بزنیم، به جرم تغییر کاربری امور اراضی وزارت جهاد کشاورزی مانع ما میشود، اما چاههای غیرمجازی که در زمینهای زراعی ساخته میشود، بعضا مورد حمایت وزارت جهاد کشاورزی قرار میگیرد.
دبیر اجرای طرح تعادلبخشی آبهای زیرزمینی شرکت مدیریت منابع آب ایران با تاکید بر این مساله که باید به تمام چاهها به یک دید نگاه شود و وزارت جهاد کشاورزی در مقابل ایجاد این چاهها نیز بایستد، تصریح کرد: اگر صاحبان چاه احساس کنند که سازمان محیط زیست، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نیرو بهعنوان متخلف به آنها نگاه میکنند، جرات تکرار این جرم را ندارند، بنابراین باید به چاههای غیرمجاز بهعنوان یک تخلف در تمام دستگاههای دولتی نگاه شود.
علیرغم اینکه سال گذشته، شورای عالی آب برای وزارت جهاد کشاورزی تکلیف گذاشت تا با طرح تعادلبخشی همکاری کند، اما طبق اعلام شرکت مدیریت منابع آب ایران، آنطور که باید شاهد همکاری این وزارتخانه نیستیم و بعضا کارشکنیهایی نیز از سوی وزارت جهاد کشاورزی برای پیشبرد این طرح ایجاد میشود.
انتهای پیام