سمات عضو هیات رییسه فدراسیون سپرده‌گذاری‌های مرکزی جهان شد

شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات)، برای نخستین بار به عضویت هیات رییسه فدراسیون شرکت های سپرده‌گذاری مرکزی جهان (WFC) درآمد.

به گزارش ایسنا، بیست و دومین دوره مجمع عمومی گروه شرکت های سپرده‌گذاری‌های مرکزی آسیا و اقیانوسیه (ACG) هفته گذشته در شهر کلمبو سریلانکا برگزار شد و نماینده ایران با اکثریت آرا به عنوان نایب رییس گروه شرکت‌های سپرده گذاری مرکزی آسیا و اقیانوسیه (ACG) برگزیده شد تا به طور مستقیم به عضویت هیات رییسه انجمن سپرده گذاری های مرکزی جهان (WFC) درآید.

طبق مقررات فدراسیون سپرده‌گذاری مرکزی جهان، رییس و نایب رییس گروه شرکت‌های سپرده‌گذاری قاره‌های مختلف جهان به طور مستقیم عضو هیات رییسه این فدراسیون می شوند.

در همین رابطه، در اجلاس آتی این انجمن که در مراکش برگزار خواهد شد، شرکت سپرده گذاری مرکزی ایران به طور رسمی به عنوان عضو جدید هیات رییسه فدراسیون سپرده گذاری های مرکزی جهان (WFC) معرفی می‌شود.

پیش از این شرکت سپرده گذاری مرکزی پاکستان از گروه شرکت‌های سپرده گذاری مرکزی آسیا و اقیانوسیه عضو هیات رییسه WFC بود که این شرکت در مجمع اندونزی از سمت نایب رییس این گروه کناره گیری کرد تا شرایط برای نامزدی سمات و حضورش در این پست افزایش یابد.

حسین فهیمی، مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی ایران نیز پس از مذاکره و رایزنی با اعضای کمیته اجرایی ACG، نامزدی کشورمان را برای احراز پست نایب رییسی این گروه اعلام کرد و سمات با اکثریت آراء این کرسی مهم بین الملی را کسب کرد تا دستاورد بزرگی نصیب بازار سرمایه ایران شود.

شرکت سپرده گذاری مرکزی با حضور در نشست ها و کمیته های تخصصی WFC و  ACG می‌تواند از آخرین تحولات در این حوزه مطلع و از تجربیات و نوآوری های اعضای آن برای فراهم کردن زیر ساخت‌های مناسب برای توسعه بازار سرمایه ایران استفاده کند.

به گزارش ایسنا، شرکت سپرده گذاری مرکزی ایران آذرماه سال ۹۵ میزبان بیستمین دوره مجمع عمومی گروه شرکت های سپرده‌گذاری های مرکزی آسیا و اقیانوسیه  (ACG۲۰) بود و توانست با کسب اکثریت آراء عضو کمیته اجرایی این گروه بین المللی شود.

این در حالی است که سمات ماه گذشته نیز در نشست فدراسیون بورس های آسیا و اروپا (FEAS) که در ابوظبی امارات برگزار شد، بار دیگر به عضویت هیات رییسه این فدراسیون در آمد.

 عضویت در هفت نهاد مهم بین المللی همچون انجمن سپرده گذاری های مرکزی جهان (WFC)، نهادهای ثبت، سپرده‌ گذاری و تسویه و پایاپای آسیا ـ اقیانوسیه(ACG)، فدراسیون بورس های آسیا و اروپا (FEAS)، انجمن امنیت سایبری شرکت های سپرده گذاری مرکزی آسیا و اقیانوسیه (CISO)، بورس‌های کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی (OIC)، انجمن استانداردسازی صندوق های سرمایه گذاری آسیا (AFSF)  و اتحادیه الکترونیکی بین بورسی (IEU) و انعقاد تفاهم نامه با شرکت های تاکاس بانک ترکیه (Takas Bank)، آژانس ثبت مرکزی ترکیه (CRA)، شرکت تسویه پاکستان  (CDCPL)، شرکت تسویه بورس اندونزی (KPEI)، شرکت ثبت اوراق بهادار بورس اندونزی (KSEI)، شرکت سپرده گذاری مرکزی کره جنوبی  (KSD)، شرکت سپرده گذاری مرکزی عمان (MCD)، شرکت سپرده گذاری ملی پاکستان (NCCPL)، شرکت سپرده گذاری چین، شرکت سپرده گذاری هند (NSDL)، شرکت سپرده گذاری بورس آتن، شرکت سپرده گذاری تایوان، شرکت سپرده گذاری ژاپن و انجمن سرمایه گذاری ایران - سوییس، تفاهم نامه های بین المللی شرکت سپرده گذاری مرکزی هستند  که چهارچوب فعالیت های بین المللی این شرکت را تشکیل می دهند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۰ آذر ۱۳۹۷ / ۱۱:۵۱
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 97091004313
  • خبرنگار : 71093