به گزارش ایسنا، به نقل از معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری کل استان خراسان رضوی، علی اصغر رفاهی در همایش توانمندسازی دهیاران واعضای شورای اسلامی شهر و روستا که در شهرستان نیشابور برگزار شد ، گفت: با حمایت قوه قضائیه و معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم "پویش مشاوران مهربان" با حضور داوطلبانه دو هزار مشاور خانواده و روانشناس در 20 استان کشور به منظور ارائه مشاوره به افراد آسیب دیده تشکیل شده است.
مدیرکل پیشگیریهای مردمی ومشارکتهای مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه افزود: این پویشها به صورت شبکه ای درسراسر کشور با یکدیگر ارتباط یافته تا افرادی که درمعرض آسیبهای اجتماعی قرار دارند شناسایی شده و به این شبکه معرفی شوند.
وی درخصوص مراکز مراقبت بعد از خروج زندانیان نیز، گفت: عملکرد مراکز مراقبت بعد از خروج زندانیان به اندازه کافی قوی نیست و لازم است با استفاده از ظرفیتهای مردمی تقویت شوند تا زندانیان دوباره به چرخه جرم بازنگردند. مراکز مراقبت بعد از خروج معتادان در حوزه خانواده نیز با ارائه مشاوره تا 30 درصد موفقیت داشته اند و باید مراقب بود تا این موفقیت پایدار بماند.
رفاهی همچنین افزود: آسیبهای فضای مجازی نیز برای نوجوانان و جوانان بسیار جدی است و در این باره آمادگی ارائه دوره های آموزشی را با حضور اساتید مجرب داریم.
وی ادامه داد: همچنین موضوع صلح و سازش و میانجیگری با کمک مردم در روستاها باید بطور جدی در دستور کار قرار گیرد به نحوی که مراجعه به دادگاه در آخرین مرحله باشد.
انتهای پیام