به گزارش ایسنا، این روزها که اپلیکیشن و سرویسهای پخش آنلاین موسیقی همچون اپل موزیک و اسپاتیفای از محبوبیت و استقبال بینظیری از سوی کاربران جهانی برخوردار شده است، این گزارش به مرور و معرفی مختصری بر مجموعه اپلیکیشن های پخش انلاین موسیقی یا استریم موزیک می پردازد.
کاربران به صورت رایگان و پولی قادر خواهند بود از سرویسهای پخش موزیک آنلاین بهرهمند شوند. این برنامه ها قابلیتهای متفاوتی دارند که برای کاربران مختلف در سراسر جهان میتواند مفید و کاربردی باشد. به عبارتی دیگر ، باید گفت برنامههای این چنینی به کاربران این امکان را میدهند حتی بدون اشتراک ماهانه و پرداخت حق اشتراک، به حجم وسیعی از موسیقیهای موردنظر و موردعلاقه به صورت آنلاین خود گوش فرادهند.
وب سایت Android Authority در زیر فهرستی از مهمترین و بزرگترین اپلیکیشنهای پخش آنلاین موزیک در جهان که در جدیدترین رتبه بندیهای صورت پذیرفته جایگاه بالایی را به خود اختصاص دادهاند، آورده است:
۱. اپل موزیک ( Apple Music)
۲. اسپاتیفای (Spotify )
۳. گوگل پلی موزیک ( Google Play Music )
۴. پاندورا ( Pandora )
۵. تیدال ( Tidal)
۶. آی هارت رادیو ( iHeartRadio)
۷. ساندکلاد ( Sound Cloud)
۸. توونین ( Tune In)
۹. دیزر (Deezer)
بدون شک، منطقه آمریکای شمالی که شامل ایالات متحده آمریکا و کانادا میشود، از بزرگترین طرفداران و کاربران اپلیکیشنهای استریم موسیقی به شمار میروند. ایالات متحده به تنهایی حدود ۴۰ درصد از درآمد سرویسهای موسیقی در جهان را به خود اختصاص داده است. درآمد سرویسهای استریم موسیقی در این کشور از ۲.۵ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۶ به بیش از ۴ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۷ افزایش پیدا کرده است.
برآورد میشود تعداد مشترکین سرویسهای استریم موسیقی در آمریکا تا سال ۲۰۲۵ به بیش از ۹۰.۱ میلیون نفر خواهد رسید که در مقایسه با آمار ۴۹.۱ میلیون نفری کنونی، شاهد یک رشد دو برابری خواهد بود. محبوبیت سرویسهای موسیقی علاوه بر اینکه توانسته درآمد این صنعت را شکوفا کرده و افزایش دهد، به رعایت حقوق کپیرایت و حق نشر آهنگها نیز کمک بسیاری کرده است.
انتهای پیام