به گزارش ایسنا، مرحله منطقهای هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با شناسایی تیمهای راه یافته به مرحله کشوری به کار خود پایان داد و پس از مشخص شدن ۱۲ تیم راه یافته به مرحله کشوری "هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران"، دانشجویان خود را برای چالشی بزرگتر آماده میکنند.
مسابقات مناظره دانشجویی در حالی در سراسر کشور برگزار شد که استانهای، آذربایجان شرقی با ۲۲ تیم، آذربایجان غربی با ۱۶ تیم، اردبیل با ۸ تیم، البرز با ۲۲ تیم، ایلام با ۸ تیم، چهارمحال و بختیاری با ۹۶ تیم، خراسان رضوی با ۱۶ تیم، خراسان جنوبی با ۱۴ تیم، خراسان شمالی با ۱۲ تیم، فارس با ۸ تیم، زنجان با ۳۲ تیم، قزوین با ۲۰ تیم، قم با ۱۶ تیم، کردستان با ۱۶ تیم، کرمانشاه با ۲۲ تیم، کرمان با ۲۰ تیم، گیلان با ۱۶ تیم، لرستان با ۱۶ تیم، سیستان و بلوچستان با ۱۲ تیم، مازندران با ۱۶ تیم، مرکزی با ۱۸ تیم، هرمزگان با ۳۲ تیم، همدان با ۸ تیم و یزد با ۳۲ در این مسابقات حاضر شدند.
همچنین در دانشگاههای واقع در استان تهران، دانشگاه الزهرا با ۸ تیم، خواجه نصیر الدین طوسی با ۸ تیم، علم و صنعت ایران با ۱۰ تیم، صنعتی اصفهان با ۸ تیم، امیرکبیر با ۸ تیم، امام صادق (ع) با ۱۸ تیم، تهران با ۱۲ تیم، صنعتی شریف با ۴ تیم و شهید بهشتی با ۸ تیم با این مسابقات همراه شدند.
با اتمام مرحله استانی – دانشگاهی هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، ۵۸ تیم از استانهای مذکور به مرحله منطقهای راه پیدا کردند.
مسابقات مناظره دانشجویی در مرحله منطقهای، با تقسیم بندی استانها در چهار منطقه «غرب»، «شرق»، «شمال و شمال غرب» و منطقه «تهران و البرز» در فاصله زمانی نیمه مهرماه تا اوایل آبان ماه سال جاری برگزار شد و از هر منطقه سه گروه به مرحله کشوری برای کسب نشان «خواجه نصیر الدین طوسی» راه پیدا کردند.
از منطقه غرب تیمهای سروش رازی از کرمانشاه، راه سبز امید از اصفهان و کاپا از فارس، از منطقه شرق تیمهای علوم سیاسی و ساتراپ از مشهد و تیم فرهنگ از هرمزگان، از منطقه شمال و شمال غرب تیمهای سردار جنگل از گیلان، جدال احسن از قزوین و شهید دیالمه از مازندران و از منطقه تهران و البرز، تیمهای جیم ترکیبی از (دانشگاههای تهران، تربیت مدرس، امام صادق (ع) و صنعتی شریف)، تیم مبین از البرز و تیم عدالت از دانشگاه شهید بهشتی به مرحله کشوری هفتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران راه پیدا کردند.
افزایش ۱۲ درصدی دانشجویان متقاضی مسابقات مناظره
هفتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران، نسبت به سال گذشته با افزایش قابل ملاحظهای همراه بود که طبق بررسیهای به عمل آمده در این دوره شاهد رشد ۱۲ درصدی تعداد دانشجویان متقاضی برای شرکت در مسابقات بودیم.
بی شک، علاوه بر آزمون و خطای دانشجویان در عرصه گفتوگو و آشنایی با روشهای موثر و علمی مناظره کردن؛ یکی از مهمترین دلایل استقبال دانشجویان از مسابقات مناظره، گزارههای جذاب و به روزی است که به همت جمعی از داوران و پژوهشگران این حوزه طراحی و ارائه میشود.
از جمله گزارههای انتخابی در این دوره از مسابقات مناظره میتوان به «توسعه اقتصادی بر توسعه سیاسی کشور مقدم است»، «تعدد و تکثر جناحها به نفع حکومت ها است»، «اقتصاد نفتی بزرگترین مانع بر سر توسعه پایدار است»، «مشکلات اقتصادی، باعث پایین بودن سرانه مطالعه در کشور است»، «اکثر سریالها و فیلمهای سینمایی ایرانی مروج زندگی به سبک غربی است»، «ارتباط مستقیم نهاد روحانیت با سیاست، باعث ایجاد فاصله میان مردم و روحانین میشود»، «افزایش آزادی فردی موجب هرج و مرج اجتماعی میگردد»، «انتخاب ترامپ در آمریکا، در مناسبات بین المللی به نفع ایران است»، «بیکاری جوانان ناشی از ضعف مهارتهای شغلی کارجویان است»، «مشکلات کنونی اقتصادی جامعه نتیجه تحریم ها است» و... اشاره کرد.
همچنین طبق اهدافی که دبیرخانه مسابقات مناظره دنبال میکند، تیم هایی که اصول اخلاقی این مسابقات اعم از احترام گذاشتن به نظر مخالف تیم مقابل، حضور در مسابقات مناظره سایر تیم ها، احترام به رأی داوران و...را رعایت میکنند در کنار تیمهای اول و دوم به عنوان تیم اخلاق شناخته و تجلیل می شوند.
به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی، جایزهای که برای تیم اول، تیم دوم و تیم اخلاق درنظر گرفته شده است، به ترتیب چهار میلیون، سه میلیون و دومیلیون تومان خواهد بود
انتهای پیام