به گزارش ایسنا، غلامعلی جعفرزاده در جلسه علنی امروز (سهشنبه) در تذکری با طرح این پرسش که چرا دولتها در چهار سال دوم کاریشان در جاده خاکی قرار میگیرند گفت: بنیاد شهید و ایثارگران مکلفند هزینه پرداخت درمان جامعه ایثارگری را بدهند. اما هیات دولت در نیمه دوم مهرماه مصوبهای خلاف قانون داشت مبنی بر این که هزینه شاغلان و بازنشستگان ایثارگر را باید دستگاههای زیرمجموعهشان بدهند. این در حالی است که قبل از این مصوبه موافقتنامههایی رد و بدل شد.
وی افزود: ادارات و دستگاههای دولتی پولی برای پرداخت هزینهی درمان ایثارگران ندارند این چه اقدامی است که دولت اعلام کرده از اول آبان ماه بنیاد شهید به ایثارگران شاغل و بازنشستگان آن خدمات درمانی نمیدهد و دستگاههای زیرمجموعهشان باید پرداختیهای لازم را داشته باشند؟ حال این که چنین پیش بینی در بودجه دستگاهها نشده و آنها پول کافی ندارند.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه از امروز 400 هزار ایثارگر سرگردان میشوند گفت: آنها کسانی هستند که جانشان را برای این کشور دادهاند. مصوبه دولت خلاف قانون است. حداقل باید اجازه داده شود تا در بودجه 98 زیر ساختها فراهم شود و دستگاهها آماده باشند؛ اکنون بیمهها با بنیاد شهید قرارداد دارند.
جعفرزاده اضافه کرد: ایثارگری که با نامه بنیاد شهید به بیمارستان رفته و تحت درمان قرار گرفته اگر بخواهند از امروز ترخیص شود بنیاد شهید هیچ پولی پرداخت نمیکند و باید سراغ دستگاه زیر مجموعهاش برود که آن هم بودجهای ندارد.
وی با طرح پیشنهادی اظهار کرد: باید هیات تصویب مصوبات دولت این موضوع را بررسی کند.
به گزارش ایسنا، علی مطهری رئیس جلسه در پاسخ به این تذکر گفت: در این باره باید هیات تصویب مصوبات دولت موضوع را با قوانین مربوطه بررسی کند تا مشخص شود اقدام خلاف قانونی صورت گرفته یا خیر؟
وی در عین حال گفت: پیش از این چنین کاری در دستگاهها انجام میشد لذا این اقدام نوعی بازگشت به گذشته است. با توجه به این که مشکلاتی برای ایثارگران به وجود آمده بود قرار شد این موضوع در بنیاد شهید متمرکز شود لذا به نظر نمیرسد که این کار صلاح باشد لذا لازم است دولت توجهات لازم را داشته باشد.
انتهای پیام