به گزارش ایسنا سردیس پروفسور شکرالهی و پروفسور گلنبه از برگزیدگان دومین دوره جایزه مصطفی(ص) با حضور "جرج چدیک"،؛ نماینده دبیر کل سازمان ملل متحد، مهدی صفارینیا رئیس پارک فناوری پردیس، علی مرتضی بیرنگ رئیس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمیوفناوری ریاست جمهوری و خانوده پروفسور شکرالهی در بوستان دانشمندان پارک فناوری پردیس رونمایی شد.
پروفسور محمدامین شکرالهی در سال 2017 در حوزه نظریه اطلاعات در زمینه "مشارکت بدوی در ارتباطات: کدهای رپتور" و پروفسور سامی ارول گلنبه، در حوزه علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات، در زمینه "مدلسازی و ارزیابی عملکرد سیستمهای رایانهای" برگزیده جایزه مصطفی(ص) شد.
سامی ارول گلنبه نیز از دیگر برگزیدگان دومین دوره جایزه مصطفی در حوزه علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات است. وی دانشمند کامپیوتر، مهندس الکترونیک و ریاضیدان کاربردی اهل ترکیه، عضو انجمن علمی ترکیه (انجمن بیلیم) و دارای مقام استادی گبور دنیس در رشته مهندسی برق و الکترونیک دانشگاه امپریال لندن است.
طرح نصب تندیس شخصیتهای برتر علمی و فناوری جهان در بوستان دانشمندان پارک فناوری پردیس پروژهای است که بهمنظور ارج نهادن به زحمات و تلاشهای دانشمندان مطرح جهان در حوزههای مختلف علوم و فناوری توسط مدیریت پارک و با همکاری وزارت امور خارجه از سال 1386 شروع شده و در حال انجام است.
در این پروژه نماد دانشمندان و محققان علوم مختلف در زمان گذشته و یا حال که در راستای خدمت به بشریت تلاش کرده و توانستهاند در راستای پیشبرد علم، گامی مهم و اساسی برداشته و برای کشور خود افتخار بیافرینند در محل "بوستان دانشمندان" پارک نصب میشود.
با هماهنگی و پیگیری وزارت امور خارجه و نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در سایر کشورها، بیش از پنجاه کشور اقدام به معرفی شخصیت برتر علمی کشور خود کردهاند و پیشبینی میشود تا آخر سال 1400 تندیس شخصیت برتر علمی حدود هفتاد کشور جهان در پارک فناوری پردیس نصب شود.
تاکنون 9 تندیس در این بوستان نصب شده است و امروز با حضور خانواده پروفسور محمدامین شکرالهی سردیس وی و پروفسور گلنبه در این بوستان نصب شد.
انتهای پیام