به گزارش ایسنا، این روزها که بازار ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده بسیار داغ شده است، وبسایتها، حسابهای کاربری و پلتفرمهای بسیاری برای استخراج بیتکوین یا بیتکوین ماینینگ ایجاد شده است تا بتوانند با استفاده از آنها به خرید و فروش و مبادلات تجاری کلان اقدام کنند .از طرفی دیگر، استقبال بینظیر کاربران جهانی از ارزهای رمزپایه فرصت خوبی را برای هکرها و مجرمان سایبری فراهم آورده است تا بتوانند با هک حسابهای کاربری آنها و نفوذ به پلتفرم صرافیهای ارزهای دیجیتالی، از طریق حملات سایبری گسترده مبالغ هنگفتی را به سرقت ببرند.
متخصصان و کارشناسان فعال در شرکت امنیت سایبری CipherTrace آمریکا پس از بررسیهای انجام شده به تازگی اعلام کرده بودند که هکرها توانستهاند در ۹ ماه گذشته با هک و نفوذ به پلتفرمهای صرافی و مراکز تبادل ارزهای رمزپایه، ۹۲۷ میلیون دلار که نزدیک به یک میلیارد دلار را به سرقت ببرند که این رقم در مقایسه با سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی، با یک رشد و افزایش قابل ملاحظه ۲۵ درصدی مواجه بوده است.
حالا تازهترین گزارشهای منتشر شده از سوی مجله بیت کوین نشان میدهد که گروه لازارس که با عنوان کبرای پنهان نیز شناخته میشود، تحت لوای حمایت دولت کره شمالی به بزرگترین و فعالترین صرافیهای ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده حمله کرده و موفق شدهاند که میلیون ها دلار به جیب بزنند.
این گروه از هکرها پیشتر نیز مسئولیت حملات سایبری به وبسایت سونی، انتشار باج افزار واناکرای و برخی دیگر از شرکتهای تجاری در کره جنوبی را برعهده گرفته و خسارات جبران ناپذیری را ایجاد کرده بودند.
بنابراین تخمین زده میشود که گروه لازارس با توجه به کارنامه عملکرد خود، مسئول سرقت ۵۷۱ میلیون دلار ارز دیجیتالی از صرافیهای فعال در جهان نیز باشد
تعداد زیادی از این صرافیهای فعال در حوزه ارزهای دیجیتالی همچون YouBit ، Coinrail و Bithumb در کشور کره جنوبی واقع و مستقر شدهاند و اعضای کمیسیون اطلاعات مجلس این کشور نیز دولت کره شمالی را به سرقت میلیون ها دلار از ارزهای دیجیتالی رمزپایه متهم کرده است.
به نظر میرسد هکرها با استفاده از روش هایی نظیر فیشینگ و همچنین انتشار بدافزارهای مخرب و آلوده توانستهاند به سرورهای این صرافیها و مراکز فعال نفوذ یافته و مبالغ هنگفتی را از آنها به سرقت ببرند.
در چند سال اخیر که ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده بسیاری همچون بیت کوین، مونرو و ریپل از محبوبیت و استقبال بینظیری برخوردار شدند، همین امر موجب شده است کاربران و هکرهای بسیاری به کسب درآمد و پول در فضای مجازی روی آورند که این خود دلیل محکمی بود برای آنکه تعداد زیادی از اپلیکیشنها و وبسایتهایی که پلت فرم و بستر مناسبی برای استخراج این ارزهای دیجیتالی فراهم میکردند، مانند قارچ در فضای اینترنت رشد کنند.
آمار حملات سایبری و هک در سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی، به اوج خود رسیده است و با توجه به افزایش روزافزون حملات سایبری از سوی هکرها، کشورها و شرکتهای کوچک و بزرگ بسیاری در سراسر جهان، هدف اینگونه حملات قرار گرفته و آسیبها و خسارات جبرانناپذیری را متحمل شدهاند.
با اینکه ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده طرفداران بسیاری در سراسر جهان پیدا کردهاند، بسیاری از کشورها ازجمله کشورهای اروپایی درتلاشند تا این پول بیافسار را کنترل کرده و معاملات با آن را تا حد امکان محدود کنند، چراکه بر این باورند بیتکوین به تجارتهای غیرقانونی و غیرمجاز همچون تجارت اسلحه، تجهیزات تروریستی، قاچاق دارو و موادمخدر دامنزده و به علت آنکه مقامات قضایی و پلیس نمیتوانند طرفین معامله را شناسایی و ردگیری کنند، باعث سهولت آن میشود.
در سال گذشته تنها ۲۶۶ میلیون دلار ارز دیجیتالی به سرقت رفته بود این در حالیست که این رقم در سال جاری به حدود یک میلیارد دلار رسیده است و این عدد خود به تنهایی آغازی برای یک فاجعه در زمینه فناوری اطلاعات و امنیت سایبری به شمار خواهد آمد.
انتهای پیام