به گزارش ایسنا، «ویدا توحدی» مشاور معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور در سفری یک روزه در شهرستان میبد، از روند فعالیتهای زیلوبافی در شهرستان بازدید کرد و آنها را مورد ارزیابی قرار داد .
وی گفت: شهرستان میبد از دو سال پیش به عنوان شهر ملی زیلو ثبت شده اما پتانسیلها و ظرفیتهای موجود در این شهرستان موجب شد تا مجاب به معرفی این شهر به عنوان «شهرجهانی زیلو» به یونسکو شویم.
توحدی با اشاره به این پرونده ثبت جهانی میبد به عنوان «شهر جهانی زیلو» پنجم آبانماه مورد بررسی از سوی ارزیابان بینالمللی قرار میگیرد، بیان کرد: ثبت جهانی میبد نیازمند عزم و اراده مسئولان، هنرمندان، صنعتگران و دستاندرکاران این منطقه است که بتوانند ارائه خوبی از فعالیتهای هنری، کارگاههای تولیدی، مراکز آموزشی و عرضه و فروش محصولات ارزشمند خود به این داوران و ارزیابان داشته باشند .
مشاور معاون صنایع دستی کشور خاطرنشان کرد: با توجه به شاخصهای بینالمللی، بافت و کیفیت خوب زیلوی میبد، قدمت آن، نقش و طراحی بسیار خوب آن در رتبهی بالایی بسر میبرد و از طرفی مصرف آن در مساجد، اماکن مذهبی، منازل، رستورانها و مناطق بوم گردی می تواند این هنر صنعت را مورد وثوق ارزیابان بینالمللی دهد.
توحدی با بیان این که بخشی از معیشت مردم این منطقه به زیلو و بافت آن گره خورده است، ابراز امیدواری کردذ که به زودی این هنر صنعت ارزشمند به نام شهرستان میبد در یونسکو به ثبت رسد.
انتهای پیام