به گزارش ایسنا، دکتر شفیعی دوشنبه 23 مهر در جمع خبرنگاران، این عمل جراحی را افتخاری دیگر برای تیم پیوند عضو علوم پزشکی شیراز دانست و گفت: قرار است در آینده نزدیک پیوند همزمان ریه وقلب در این بیمارستان انجام شود.
این پزشک فوق تخصص افزود: پیش بینی می شود با انجام پیوند قلب، امید به زندگی در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی و بیماریهای ریوی دو چندان شود.
شفیعی از انجام عمل پیوند قلب به عنوان رویدادی بسیار مهم در علم پزشکی یاد و خاطرنشان کرد: هم اینک پیوند جراحی قلب تنها در برخی از بیمارستانهای فوق تخصصی کشور انجام میشود.
به گفته این جراح قلب، شانس زنده ماندن بیماران دریافت کننده پیوند قلب بسیار بالا گزارش شده و بر اساس تحقیقات این شانس به 86 درصد افزایش یافته است.
مدیر گروه جراحی قلب وعروق بیمارستان ابوعلی سینا گفت: برخی مواقع قلب مصنوعی بطور موقت برای کمک به قلب تا زمان بهبودی آن یا پیوند قلب بکار برده می شود.
او با بیان اینکه برای هر پیوند قلب طبیعی نیاز به یک مرگ مغزی است، گفت: همواره تلاش کردهایم با نهادینه کردن فرهنگ اهداء عضو، زمینه را برای نجات جان بیماران نیازمند عضو، فراهم کنیم.
شفیعی در خصوص انجام دومین عمل پیوند قلب در بیمارستان ابوعلی سینا گفت: با رضایت خانواده اهدا کننده، اعضای سالم یک مرد 54 ساله که دچار مرگ مغزی شده بود، شامل قلب، کلیه و کبد اهدا شد.
او با یادآوری اینکه عمل پیوند قلب به مدت 5 ساعد به طول انجامید، گفت: این عمل پیوند با همکاری تیم جراحی پیوند اعضای ابوعلی سینا، آقایان دکتر ضمیریان، دکتر نعمتی، دکتر ضرابی، دکتر جنتی، دکتر عبدی، دکتر معرف و خانم دکتر ابطحی به همراه گروههای پیراپزشکی انجام شد.
به گزارش ایسنا، بیمارستان پیوند اعضای ابوعلی سینا با تلاش پرفسور ملکحسینی و همراهی و حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در شهر صدرا احداث و راه اندازی شده است.
انتهای پیام