به گزارش ایسنا، روزنامه خراسان در ادامه نوشت: در این زمینه ایران خودرو تمهیداتی را از قبیل ممانعت از حضور خریداران محصولات سایپا در پیش فروش اخیر این شرکت و نیز هر کد ملی یک خودرو و ... به اجرا گذاشت. همچنین برای تسهیل در روند ثبت نام و جلوگیری از هجوم به سایت فروش، این شرکت تصمیم گرفت روزهای ثبت نام را برای کدهای ملی با ارقام سمت راست متفاوت، مجزا کند.
با این حال، از ظواهر امر پیداست که این اقدامات، نتوانسته دلالان را از خرید خودروهای این شرکت در پیش فروش اخیر که تفاوت قیمت آنها با بازار، گاهی به بالای ۱۰ میلیون تومان میرسد منصرف کند به طوری که هم اینک بازار سیاه بر سر فروش کد ملی برای ثبت نام در طرح پیش فروش ایران خودرو در فضای مجازی به راه افتاده است.
به عنوان مثال در یکی از آدرسهای فضای مجازی، دیروز کد ۷ شماره ملی با قیمتی در حدود ۲.۵ میلیون تومان آگهی شده بود. برای برخی کدهای دیگر نیز به همین منوال، ارقامی در حدود یک تا دو میلیون تومان درج شده بود. در این میان معلوم نیست گردانندگان این سایتها، تا چه حد به شکل دهی بازار مکاره و دلالی ولو برای آگهیهایی که پرواضح است بر خلاف آیین نامه شرکتها و به ضرر اقتصاد سالم است، اعتقاد دارند. ضمن این که معلوم نیست خریداران کدهای ملی در این فرایند تا چه حد از تبعات حقوقی آن اطلاع دارند.
انتهای پیام