علیرضا نخعی در گفت وگو با ایسنا- افزود: امسال با کمک خیرین و نوسازی مدارس ۵۰۰ کلاس درس برای دانش آموزان آماده شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه گفت: خوشبختانه با همه نواقص، کمبودها و مشکلاتی که وجود دارد، ارتقای شاخصهای مختلف کارنامه آموزش و پرورش استان کارنامه قابل قبول و مثبتی است.
وی پیگیری مستمر و نظارت بر انجام برنامه ها در حوزه های مختلف را مورد تاکید قرار داد و گفت: یکی از مهمترین اقدامات مورد نظر، آموزش مستمر و برگزاری کارگاه های آموزشی برای معلمان، مدیران و همه عوامل مدرسه خواهد بود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان ارزیابی مستمر از دانسته ها و یادگیری همکاران فهیم آموزشی در مدارس را بسیار مهم عنوان نمود و بیان داشت: با برنامه ریزی خوب و اصولی باید انگیزه مطالعه و تلاش معلمان برای افزایش سطح علمی را ایجاد کنیم.
نخعی اقدام پژوهی و بهره گیری از روش پژوهش در موضوعات مختلف درسی و مسائل آموزشی برای همکاران آموزشی در مدارس را بسیار مهم و ضروری دانست و حمایت از این برنامه را خواستار شد.
وی ادامه داد: از آنجایی که امسال سال مهارت آموزی نامگذاری شده است، نهادینه شدن این موضوع در سطوح مختلف اداری و آموزشی و مدارس ضرورتی انکارناپذیر است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان موضوع ارتباط گیری و ایجاد فضای تعامل، همفکری و همراهی خانواده ها و آحاد جامعه با برنامه ها و فعالیت های دستگاه تعلیم و تربیت استان را مهم خواند و تاکید کرد: مادامی که با جامعه ارتباطی دو سویه و تعاملی داشته باشیم راه برای تحقق اهداف هموارتر می شود.
نخعی با انتقاد از آمار بالای بیکاران فارغ التحصیل در جامعه، توسعه و توجه به رشته های کارودانش و فنی و حرفه ای را برای تحقق شعار تولید و اشتغال مهم و حیاتی و نیاز امروز جامعه عنوان کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان همچنین در خصوص فعالیت مدارس استان نیز گفت: در حال حاضر در سیستان و بلوچستان ۱۸۰۰مدرسه بیشتر از نرم کشوری دایر شده است.
وی ادامه داد: سیستان وبلوچستان 6 هزار و 800 مدرسه، 30 هزار کلاس درس، 730 هزار دانش آموز و نزدیک به 40 هزار نیروی انسانی دارد.
نخعی با بیان اینکه امسال در سیستان و بلوچستان 1000 کلاس درس جدید دایر شده است، تصریح کرد: این تعداد کلاس درس به معنی ایجاد مدارس جدید نیست بلکه در همان مدارس چند کلاس اضافه شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان عنوان کرد: در سال تحصیلی جدید 45 هزار کودک لازم التعلیم و بازمانده از تحصیل سر کلاس درس رفته اند که این آمار جای خرسندی دارد.
وی با اشاره به برآوردههای موجود گفت: براساس نرم کشوری به ازای هر 12 دانش آموز باید یک معلم وجود داشته باشد اما به دلیل کمبود 12 هزار نفری معلم در سیستان و بلوچستان به ازای هر 18 دانش آموز یک معلم داریم.
نخعی افزود: تراکم بالای دانش آموزان و کمبود معلم سبب شده تا تعداد دانش آموزان در هر کلاس درس بیش از نرم کشوری باشد، به طوریکه در حال حاضر در دوره ابتدایی و متوسطه اول و دوم تعداد دانش آموزان به بیش از 35 نفر هم میرسد، این در حالی است که نرم کشور 26 تا 28 دانش آموز در هر کلاس است.
انتهای پیام