به گزارش ایسنا، دکتر کدخدازاده خطاب به دبیران شوراهای صنفی با بیان اینکه شما دبیران بازوان تصمیم سازی، تصمیم گیری و اجرا هستید، گفت: به همین علت میتوانیم شاهد حل شدن بسیاری از مسائلی باشیم که مربوط به خود شماست.
وی با تاکید بر اینکه پیش از اطلاع رسانی پیامها در فضای مجازی باید از صحت آن اطمینان حاصل کرد، اظهار داشت: همه ما با یکدیگر و یک طرف میز هستیم لذا خواهشمندم به مطالبی که به اشتباه در فضاهای مجازی منتشر می شود، دامن نزنید چرا که فقط سوءتفاهم ها را بیشتر می کند.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تأکید کرد: برای حل مسائل مطرح شده لازم است که کارگروه های تخصصی تشکیل شود تا روند تداوم این جلسات هدفمند و موضوع محور و با وجود مسئولین پاسخگو در هر حوزه باشد.
دکتر کدخدازاده خطاب به نمایندگان شوراهای صنفی، تصریح کرد: مسئولیت و مدیریت خوابگاه ها را بر عهده بگیرید تا مشکلات به شیوه مطلوب تری پیگیری شود و حتماً در راستای بیان مشکلات موجود، راهکارهایی نیز ارائه دهید. کشور در شرایط خاصی است و بودجه ها به نسبت سال های گذشته کاهش یافته، پس پسندیده است که همه ما در کنار یکدیگر این شرایط را درک کنیم، چراکه بودجه ای که برای دانشگاه در نظر گرفته شده باید جوابگوی همه حوزه ها باشد.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه ما با تمام وجود تلاش کرده و از شما نیز انتظار داریم که شانه به شانه ما حرکت کنید، عنوان کرد: همان گونه که ما نقطه نظرات شما را به صورت صحیح گوش می دهیم شما نیز پیام های ما را به درستی به گوش دانشجویان برسانید.
وی ضمن اشاره به جایگاه والای شورای صنفی در دانشگاه، خاطرنشان ساخت: مطالبه گری حق دانشجوست، شورای صنفی محق ترین گروه و مسئولان نیز وظیفه پیگیری مطالبات را دارند و از شما دبیران می خواهم که تمام قد در شورای صنفی عمل کنید.
دکتر کدخدا زاده همچنین تأکید کرد:می دانیم که وضعیت خوابگاه ها در شأن دانشجویان نخبه ما نیست اما باید کمی صبر کنیم تا بازسازی تعدادی از خوابگاه های فرسوده انجام شود تا برای شما عزیزان رفاه بیشتری فراهم شود.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه دانشگاه محیطی چند صدا، با سلایق گوناگون دانشجویان است، تصریح کرد: شایسته است که خودتان پیشنهاد دهنده و برگزار کننده برنامه ها باشید. سعی کنید تا بیشتر با دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی در ارتباط بوده و برنامه های مشترکی با آن ها برگزار کنید.
وی با اشاره به برگزاری جلسه ای با دکتر واعظی معاون فرهنگی دانشگاه شهید بهشتی، عنوان کرد: در این نشست مصوب شد که فعالیت های مشترک با این دانشگاه بیشتر شود. همچنین با برگزاری همایش قرآنی تحت عنوان«قرآن و اخلاق حرفه ای در حوزه سلامت» در بهمن ماه سال جاری با همکاری فرهنگستان قرآن و عترت در نظر داریم که دبیرخانه دانشجویی آن را از طریق کانون قرآن و عترت دانشجویی دانشگاه فعال کنیم.
دکتر کدخدازاده در بخشی از سخنان خود در رابطه با مشکلات خوابگاهی دانشجویان تحصیلات تکمیلی، بیان کرد: در مورد اسکان دانشجویان مقطع PhD در طی جلساتی که با رئیس دانشگاه داشتم و البته با حمایت های وی تا حد بسیار زیادی مسائل مربوط به این دانشجویان مرتفع خواهد شد.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خاتمه ضمن آرزوی موفقیت برای دبیران جدید شورای صنفی دانشجویان دانشگاه در این مسیر خاطرنشان ساخت: هم شما صدای دانشجویان برای ما باشید و هم پیام های ما را به دانشجویان انتقال دهید و در این مسیر سعی کنیم به پیمان هایی که با یکدیگر می بندیم، پایبند باشیم.
به گزارش ایسنا، در این نشست همچنین دبیران به طرح مسائل و مشکلات موجود خود از قبیل: گلایه بابت تأخیر در برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان، اعتراض به تعطیلی یک ماهه دانشکده ها، قدمت زیاد خوابگاه های دانشجویی و فرسودگی بافت آن، ظرفیت ناکافی دانشکده پرستاری و مامایی به نسبت تعداد بالای دانشجویان و تخصیص فضاهای این دانشکده به بخش خصوصی، عدم پرداخت همزمان کارانه دستیاران، عدم اختصاص بودجه به مباحث پژوهشی، اعتراض به تصمیم سازی های هیات امنای دانشگاه، پایین بودن کیفیت غذا در بیمارستان ها، پایین بودن سرعت اینترنت، اولویت اقتصادی دانشگاه در بسیار از امور، کمبود برنامه های فرهنگی، مشکلات ایاب و ذهاب و کیفیت نامناسب سرویس ها، عدم حضور مسئولین در خوابگاه ها، کمبود تعداد ناظمه ها در خوابگاه ها، مشکلات آسانسور در خوابگاه سمیه، بسته شدن کلینیک های دانشکده توانبخشی، دور بودن مجتمع آموزش عالی سلامت ورامین از مرکز شهر و عدم وجود خوابگاه و امکانات فرهنگی تفریحی برای دانشجویان آن، پذیرش دانشجویان بورسیه خارج از کشور در دانشگاه، نامناسب بودن وضعیت پاویون های بیمارستان ها، ساعات کاری زیاد دستیاران و غیره اشاره کردند.
لازم به ذکر است در خاتمه این جلسه، پس از بحث و تبادل نظر در خصوص کارگروه های تخصصی شورای صنفی، ابلاغ های دبیران به آن ها اعطاء شد.
انتهای پیام