به گزارش ایسنا، اسماعیل تبادار سهشنبه 3 مهر در در شورای حفاظت آب استان با تاکید بر اینکه باید برنامههای سازگاری با کمآبی در دستور کار تمام دستگاههای متولی قرار گیرد، گفت: راهکارهای مقابله با کمآبی بر مبنای اقتضائات و مقدورات موجود تعیین شود.
وی با تاکید بر اعمال کمیت در اندازهگیری منابع آبی، افزود: باید تعیین شود که آیا منابع آبی ما با منابع مصرفی همخوانی دارد یا نه؟
تبادار با تاکید بر فراهم شدن زمینه ایجاد، صرفهجویی و بهرهبرداری از منابع آبی موجود در استان، عنوان کرد: باید هماهنگی و همسویی بین دستگاههای اجرایی و راهکارهای صرفهجویی از منابع آبی در دستور کار قرار بگیرد.
استاندار فارس همچنین بر لزوم اجرای قانون نصب کنتورهای هوشمند برای مصارف بخش کشاورزی در فارس تاکید کرد.
در ادامه این جلسه مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری فارس نیز با اشاره به وضعیت کمبود منابع آبی استان نسب به سالهای قبل نیز گفت: کشت نامناسب، میزان چاههای غیر مجاز و بهرهبرداری بیش از حد منابع آبی و ...را نمیتوان کنترل کرد.
اسماعیل اکبری که معتقد است با خلاء قانون در بحران آب مواجهیم، افزود: اگر آب اهمیت دارد و کشور در بحران است پس چرا در قانون اتفاقی نمیافتد؟
وی با اشاره به اینکه در مدیریت کشت و سطح زیر کشت هیچ اتفاقی رخ نداده است، اظهار کرد: قانونگذار مجازاتی در این خصوص در نظر نگرفته و کشتهای جایگزین نیز سودی برای کشاورزان ندارد.
مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری فارس با تاکید بر اینکه باید برنامههای مدون برای مبارزه با متخلفین شود، گفت: در حال حاضر از چاههای مجاز بیش از چاههای غیرمجاز برداشت میشود.
عزتالله رئیسی، استاد دانشگاه شیراز و متخصص حوزه آب نیز در این جلسه بیان کرد: باید از نظرات نخبگان امور آب در جلسات استفاده شود.
وی با بیان اینکه علاوه بر دستگاههای متولی به ارزیابیهای مستقل از سوی نخبگان امور آب در خصوص بحران آب نیازمندیم، اظهار کرد: با نوشتن جملات کیفی به جایی نمیرسیم بلکه باید مسئله کنتورها را حل کرد.
انتهای پیام