فریده غیرت در گفتوگو با ایسنا در رابطه با قانون منع بکارگیری بازنشستگان اظهار کرد: این نکته را باید همگان توجه داشته باشند که منظور از اینکه گفته شده قانون منع بکارگیری بازنشستهها، بازنشستهها از خدمات دولتی و بکارگیری در خدمات دولتی است و به این معنا است که شخصی که از خدمت دولتی بازنشسته شده و با توجه به قوانین موجود و مصوبهای که اخیراً تصویب شده این فرد نمیتواند مجدداً در کار و خدمت دولتی مجدداً به کار اشتغال داشته باشد.
وی افزود: این مسأله از منطقی برخوردار است و با توجه به خیل بیکاران و فارغالتحصیلانی که در جامعه وجود دارد، باید به دنبال ایجاد بازار کار برای افراد جدید و جوانتر باشیم.
این وکیل دادگستری خاطرنشان کرد: بکارگیری مجدد بازنشستگانی که از کار دولتی بازنشسته شدهاند در کارها و سمتهای دولتی اشکال دارد و این امر باید ممنوع باشد و بنده نیز موافق این مسأله هستم.
غیرت در خصوص قضات بازنشسته و اعطای پروانه وکالت به این افراد نیز گفت: این افراد از خدمت دولتی بازنشسته میشوند ولی کار وکالت یک کار آزاد است. نهاد وکالت نهاد آزاد و مستقلی است و کار دولتی تلقی نمیشود و اینکه بخواهند کار وکالت را زیر چتر کار دولتی قرار دهند، خلاف است.
وی افزود: اینکه یک قاضی بازنشسته با توجه به قوانین موجود پروانه وکالت دریافت میکند منعی ندارد چون از یک کار دولتی بازنشسته شده و به یک کار آزاد مشغول میشود. وکالت یک شغل آزاد است و در خصوص کار دولتی در خود قانون تعریف داریم.
این وکیل دادگستری تاکید کرد: اینکه قضات بازنشسته حق گرفتن پروانه وکالت نداشته باشند نیازمند قانون جداگانهای است، ولی در حال حاضر منعی بر سر راه آنها وجود ندارد.
انتهای پیام