به گزارش ایسنا، محمود نعمتی در حاشیه جلسه بررسی میزان توزیع بیلت و شمش که در راستای حل مشکلات صنایع پایین دستی آلومینیوم برگزار شد، در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر افزود: با توجه به اینکه تولید 50 درصد آلومینیوم کشور در استان صورت می گیرد و بیش از 50 درصد این میزان تولید در استان مصرف می شود و از طرفی با توجه به اینکه هنوز تصمیم گیری مناسبی از سوی وزارت صنعت و معدن در راستای توزیع شمش تولیدی استان انجام نشده بود، شرکت آلومینیوم در تامین نقدینگی و فروش دچار مشکل بود و صنایع پایین دستی دچار کمبود مواد اولیه بودند، در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه تصمیم گرفته شد که استان راسا شمش و بیلت را قیمت گذاری و توزیع کند.
وی اظهار کرد: در جلسه هفته قبل قرار شد 5 هزار تن شمش و بیلت در استان توزیع شود که دو هزار تن شمش طی هفته قبل توزیع شد و تقریبا تا امروز بالای 50 درصد شمشی که توزیع شده بود به قیمت هر کیلو 22 هزار و 500 تومان بدون احتساب ارزش افزوده از کارخانه خارج و به مصرف کنندگان تحویل شد.
وی با بیان اینکه در جلسه هفته گذشته درخصوص بیلت تصمیم گیری نشد ولی در جلسه شب گذشته برای بیلت و باقیمانده شمشی که باید توزیع شود تصمیم گیری شد و مقرر شد 1500 تن بیلت به قیمت 25500 تومان بین مصرف کنندگان در استان توزیع شود.
وی اظهار کرد: لیست مصرف کنندگان مشخص و به شرکت آلومینیوم ارسال شد و کلیه درخواست کنندگان می توانند از امروز با مراجعه به شرکت آلومینیوم و پرداخت وجه، سهمیه بیلت خود را طبق شیوه نامه تحویل بگیرند.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری مرکزی با بیان اینکه در این مرحله همچنین، 1500 تن شمش بین مصرف کنندگان توزیع می شود، افزود: در این خصوص زمانبندی انجام و مقرر شد کلیه کسانی که سهمیه دوره قبل را دارا هستند تا پایان این هفته و کسانی که سهمیه این دوره را دارا هستند ظرف 10 روز با مراجعه به شرکت آلومینیوم و واریز مبلغ مورد نظر شمش یا بیلت درخواستی خود را تحویل بگیرند.
وی ابراز امیدواری کرد تا زمانی که وزارت صنعت در این خصوص تصمیم می گیرد، این کار بازار را تا حدودی به ثبات برساند و مسئولان وزارت صنعت هر چه زودتر سیاست های توزیع شمش و بیلت را تعیین و ابلاغ کنند؛ به محض ابلاغ این سیاست ها ما دخالتی در این بخش نخواهیم داشت.
نعمتی در خصوص پیش بینی های انجام شده برای جلوگیری از سوء استفاده واسطه ها و دلال ها در این بخش نیز گفت: سعی شده این اقلام تنها میان کسانی که تولید واقعی دارند توزیع شود، لذا در وهله اول سازمان صنعت و معدن باید فعال بودن متقاضی را تایید کند، همچنین متقاضی باید در سایت بهین یاب درخواست داده باشد که در این صورت به نسبت درخواست ارائه شده، ظرفیت اسمی آن صنعت و میزان آلومینیومی که در اختیار است، سهیمه برای متقاضی تعیین می شود.
وی تاکید کرد: به محض ارسال محموله به صنعت متقاضی، سازمان صنعت و معدن بر روند تولید نظارت می کند.
انتهای پیام