سعید امینی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر 70 رشته صنایع دستی در استان فعال است که در میان آنها گلیم و هنرهای چوبی از قدمت بیشتری برخوردارند.
وی ادامه داد: البرز به واسطه مهاجرپذیری بالا ظرفیت قابل توجهی در حوزه صنایع دستی دارد و میتواند به عنوان مرکزی برای تولید و عرضه آثار شاخص این حوزه در کشور و منطقه مطرح شود.
وی افزود: با توجه به اینکه صنایع دستی نمونه بارز کالای ایرانی محسوب میشود؛ حمایت از توسعه کارگاههای فردی و گروهی صنایع دستی نقش به سزایی در تحقق شعار امسال خواهد داشت. علاوه براین، با فروش تولیدات رشتههای مختلف صنایع دستی شاهد افزایش انگیزه هنرمندان برای تولید آثار فاخر و رونق اقتصادی این بخش خواهیم بود.
این مسئول به اهمیت صادرات صنایع دستی اشاره کرد و گفت: با رونق صادرات در این بخش شاهد ارزآوری قابل توجهی خواهیم بود که این امر در شرایط اقتصادی فعلی بسیار کارساز خواهد بود.
معاون صنایع دستی میراث فرهنگی استان بیان کرد: بسیاری از هنرمندان صنایع دستی تولیدات خود را از تهران صادر میکنند و این امر هم باعث شده نتوانیم به طور دقیق میزان صادرات را مشخص کنیم. با ارائه آمار دقیق این بخش میتوان برای توسعه صادرات برنامهریزی دقیقتری صورت داد و موانع پیش روی این بخش را با سرعت بیشتری از میان برداشت.
انتهای پیام