به گزارش ایسنا، محمد فرجود در دومین نشست هماندیشی نخبگان شهر تهران که با حضور صاحبنظران شهر هوشمند و درباره تدوین برنامه پنج ساله سوم شهرداری تهران در حوزه هوشمندسازی برگزار شد گفت: مجموعهای از واکاویهای بینالمللی و بررسی شهرهای هوشمند سایر کشورها و همچنین بررسی اسناد بالادستی کشور و در نظر گرفتن اولویتهای شورا و شهرداری تهران همگی به عنوان ورودیهایی برای تدوین برنامه پنج ساله سوم در حوزه هوشمندسازی مدنظر قرار گرفت.
وی افزود: حدود ۲۵۰ عنوان پروژه و اقدام عملی انجام شد و نهایتا این اقدامات به پیشنویس ۲۱ طرح منجر شد که پیشبینی میکنیم در اولین گام برای هوشمندسازی شهر تهران باید عملیاتی شوند.
وی ادامه داد: در گام نخست برنامهریزی متمرکز بر روی پروژههایی انجام شده که در چهارچوب وظایف شهرداری تهران است و با همکاری بخش خصوصی امکان اجرای آنها محقق میشود.
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران تاکید کرد: معتقدیم در تهران برای تحقق شهر هوشمند مجبور به گزینش اجرای طرحها هستیم، لذا در اولین گام باید جایگاه خود را مشخص کنیم و با در نظر گرفتن محدودیت منابع و سوالات و چالشهای موجود به صورت گزینشی در جهت رفع معضلات، طرحهایی متناسب را انتخاب و اجرایی کنیم.
وی افزود: در انتخاب طرحها و برای اجرای آنها نگاه به بیرون از شهرداری و به صورت مشارکتی با مردم و سایر دستگاهها بوده که باید برای جذب این مشارکت به شکلهای مختلف اقدام کرد.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به موضوع حمل و نقل به عنوان یکی از چالشهای موجود در شهر گفت: با متخصصین مرتبط مشورت کردیم تا اولویتها و شاخصهای شهر را احصاء کنیم، البته بیتردید شاخصها و اولویتهای تعیین شده در این مرحله اولیه هستند و جای بررسی و چکشکاری بیشتر دارند، لذا در راستای تحقق هوشمندسازی در شهر تهران و تعیین شاخصها و اولویتهای صحیح نیازمند نظر نخبگان این حوزه هستیم.
انتهای پیام