رویداد 2018؛ فرصتی برای برندسازی مقاصد گردشگری

در حالیکه استان همدان از اوایل امسال خود را برای استقبال و میزبانی دو رویداد مهم 2018 در این استان آماده می‌کند به تبع آن شهرستان‌ها نیز برای انتفاع از این رویداد کم‌سابقه بیکار ننشسته و آستین بالا زدند تا از این فرصت طلایی به عنوان یک سکوی پرواز برای جذب حداکثری گردشگران و نیز جذب سرمایه‌گذار در منطقه خود با ظرفیت‌های موجود به نحو مطلوب استفاده کنند.

به گزارش ایسنا، دورخیز اسدآبادی‌ها هم برای انتفاع از دو رویداد بین‌المللی گردشگری استان از ابتدای سال آغاز شده به طوریکه این شهرستان سعی دارد از این فرصت و سال طلایی به فراخور ظرفیت‌های بالقوه و آثار و جاذبه‌های تاریخی موجود خود با برنامه‌هایی از پیش طراحی‌شده در راستای جذب گردشگر و توریسم و رونق صنعت سبز گردشگری و برندسازی مقاصد گردشگری منطقه خود بهره مطلوبی را ببرد.

بحث روستاهای هدف گردشگری ملحمدره و حبشی این شهرستان از جمله مواردی است که این شهرستان برای توسعه و رونق صنعت سبز گردشگری منطقه در این رویداد در نظر دارد.

فرماندار شهرستان اسدآباد با اشاره به رویداد «همدان 2018» به خبرنگار ایسنا گفت: در راستای انتفاع شهرستان از این رویداد بی‌نظیر روستاهای هدف گردشگری «حبشی» و «ملحمدره» بهترین ظرفیت برای جذب توریست و گردشگر بوده و سعی خواهیم کرد از این فرصت در این امر به نحو احسن استفاده کنیم.

کریم حمیدوند افزود: در گذشته همه تمرکز ما در روستاها بر روی توانمندی‌های باغداری، کشاورزی و دامداری بود و از وجود ظرفیت‌های طبیعت‌گردی و بوم‌گردی غافل بودیم اما امروز باید علاوه بر توسعه این بخش‌های اصلی، مباحث گردشگری و بوم‌گردی را به عنوان یک امکان جدید مورد توجه قرار دهیم.

وی اضافه کرد: راه‌اندازی و افتتاح خانه‌های بوم‌گردی می‌تواند در دو روستای حبشی و ملحمدره در معرفی و شناساندن و جذب گردشگر و توریسم و اشتغال این 2 روستا از نقش موثری برخوردار باشد و صنعت گردشگری روستایی منطقه و این دیار را رونق دوچندان بخشد که بخشداران بخش مرکزی و پیرسلمان پیگیر این امر مهم با توجه به فرصت طلایی رویداد 2018 در این دو روستا هستند.

فرماندار شهرستان اسدآباد با بیان اینکه رسانه‌ها می‌توانند ظرفیت‌های مناسب این روستاها را اطلاع‌رسانی کنند، خاطرنشان کرد: برای توسعه خانه‌های بوم‌گردی هر آنچه ظرفیت وجود داشته باشد استقبال و حمایت خواهیم کرد.

وی با اشاره به محیط و چشم‌انداز طبیعی خیره‌کننده روستاهای هدف گردشگری ملحمدره و حبشی تصریح کرد: ارتقاء و افزایش خانه‌های بوم‌گردی روستای ملحمدره و حبشی به ورود و پذیرایی گردشگر بیشتر به این روستاها کمک شایانی می‌کند.

بخشدار پیرسلمان هم با بیان اینکه روستای حبشی در سال 86 به عنوان روستای هدف گردشگری شهرستان اسدآباد انتخاب و معرفی شده است، اظهار کرد: در حال حاضر این روستا دارای 560 نفر جمعیت با 140 خانوار بوده که اکثریت شغل جمعیت این روستا کشاورزی، باغداری و دامداری است.

محسن عزیزی با بیان اینکه حبشی از روستاهای تاریخی استان همدان در شهرستان اسدآباد ‌با چشم‌اندازهای طبیعی بسیار زیبا است، گفت: کارشناسان میراث فرهنگی، قدمت این روستا را با توجه به مشابهت‌های ساختار معماری سنتی سنگی و خشتی آن با بقایای تاریخی دوران مادها، به این دوران نسبت می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: چشم‌اندازهای طبیعی از جاذبه‌های گردشگری این روستا محسوب می‌شود و کوه‌های اطراف و پیرامون روستا با غارهای مختلف به ویژه در بهار و تابستان مناظر زیبایی را در این روستا پدید آورده است.

عزیزی با بیان اینکه در حال حاضر بیشتر گردشگران و بازدیدکنندگان از روستای گردشگری حبشی افرادی هستند که آشنایی قبلی با این روستا داشته و دارند، اظهار کرد: با توجه به رویداد 2018 راه‌اندازی خانه بوم‌گردی در این روستا، در کنار تبلیغات و اطلاع‌رسانی می‌تواند فرصت مناسبی برای بحث جذب گردشگر و توریسم روستای هدف گردشگری حبشی فراهم کند.

وی با اشاره به رویداد «همدان 2018» و انتفاع بخش پیرسلمان از این رویداد با توجه به ظرفیت روستای حبشی افزود: کار سنگفرش روستای حبشی از مدت‌ها قبل انجام شده که ظرف یک و یا دوماه آینده به پایان خواهد رسید.

بخشدار پیرسلمان یادآور شد: در سالجاری اقدام به ساخت 3 چشمه سرویس بهداشتی عمومی در روستای حبشی برای رفاه حال گردشگران کرده‌ایم.

وی آسفالت کمربندی حبشی را از مهمترین اقدامات برای جذب گردشگر در این روستا عنوان کرد و گفت: در راستای جذب گردشگر و معرفی قابلیت‌های بخش پیرسلمان در پاییز سالجاری نمایشگاهی با عنوان صنایع دستی و تبدیلی این بخش در روستای حبشی برگزار خواهدشد.

بخشدار پیرسلمان همچنین از راه‌اندازی خانه بوم‌گردی در روستای هدف گردشگری حبشی در آینده نزدیک خبر داد و اظهار کرد: 50 درصد کار برای راه اندازی نخستین خانه بوم‌گردی این روستا پیش رفته و پیگیر کارهای باقیمانده در این راستا هستیم.

بخشدار مرکزی اسدآباد هم از اختصاص یک میلیارد و 300 میلیون تومان اعتبار برای بهسازی و سنگفرش روستای هدف گردشگری ملحمدره اسدآباد خبر داد و گفت: این میزان اعتبار در سالجاری برای توسعه و بهسازی روستای ملحمدره معروف به ماسوله غرب کشور به عنوان یکی از روستاهای هدف گردشگری شهرستان و استان همدان با رویکرد «همدان 2018» اختصاص یافته است.

سلیمان نظری‌دوست با بیان اینکه در حال حاضر سنگفرش و بهسازی روستا توسط بنیاد مسکن، دهیاری و میراث فرهنگی در دست انجام بوده و تا آبان‌ماه به اتمام خواهد رسید، افزود: این روستا آماده استقبال و ورود میهمانان و گردشگران بوده و با افقی که برای این روستای گردشگری دیده‌ایم، بدون شک ره‌آورد جذب حداکثری گردشگران و توسعه پایدار و اشتغال پایدار روستایی را برای اهالی ملحمدره و شهرستان به دنبال خواهد داشت. 

وی همچنین یادآور شد: ورود گردشگران به روستای ملحمدره موجب آن شده تا روستای مجاور ملحمدره به نام ترخین‌آباد هم در مسیر گردشگری به صرافت رقابت افتاده و نسبت به ساخت خانه‌های بوم‌گردی در روستا اقدام کند که این امر در رونق سبز صنعت گردشگری شهرستان از نقش موثری برخوردار خواهد بود.

بخشدار مرکزی اضافه کرد: در حال حاضر روستای ملحمدره دارای یک خانه بوم‌گردی بوده و در راستای رویداد «همدان 2018» مراحل راه‌اندازی دو خانه بوم‌گردی دیگر در دست پیگیری است و یک مورد نیز متقاضی راه‌اندازی خانه بوم‌گردی در این روستا وجود دارد.

نظری‌دوست یادآور شد: روستای ترخین‌آباد در جوار روستای ملحمدره هم راغب به راه‌اندازی خانه بوم‌گردی بوده و متقاضی این امر نیز در این روستا پیگیر راه‌اندازی خانه بوم‌گردی است.

گفتنی است؛ روستای ملحمدره در 6 کیلومتری شهر اسدآباد قرار گرفته و به‌ علت ساختار پلکانی آن و با نوع مبلمان و دکوراسیون روستائیش به «ماسوله غرب کشور» مشهور شده و با توجه به ظرفیت‌های خوب خود در بخش گردشگری و کشاورزی، یکی از روستاهای هدف گردشگری استان نیز محسوب می‌شود. این روستا در سال 88 به عنوان روستای هدف گردشگری و توریستی شهرستان اسدآباد معرفی شده است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۷ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 97061708186
  • خبرنگار :