به گزارش ایسنا، سیدحمید کلانتری امروز در نشست تخصیص توانمندسازی و توسعه اشتغال بانوان، اظهار کرد: زنان در توسعه اقتصاد و صادرات کشور نقش بهسزایی دارند و باید از ظرفیتهای بالقوه آنها به نحو شایسته استفاده کرد.
وی با اشاره به نقش مدیریتی زنان در خانواده گفت: واقعیت این است که زنان نه تنها در خانه نقش تربیتی و پشتیبانی دارند، بلکه در عرصه اجتماع و اقتصاد هم میتوانند ظرفیتهای خود را به نمایش بگذارند. متاسفانه رشتههای تحصیلی زنان با نیازهای آنها همخوانی و کاربرد اجرایی ندارد، در حالی که زنانی که آموزشهای مهارتی دیدهاند، حضور بهتری در بازار کار داشتهاند.
کلانتری با اشاره به استقبال از مشاغل خانگی گفت: زنان میتوانند زمینههای مختلفی از جمله چاپ و نشر، صفحهآرایی و صفحهبندی، گیاهان دارویی و بستهبندی را در منزل انجام بدهند و با درآمدزایی به اقتصاد خانواده کمک کنند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به سوال ایسنا درباره تعداد تعاونیهای فعال زنان در کشور گفت: در کل کشور ۱۰ هزار تعاونی زنان داریم که بیش از یک میلیون نفر در آنها عضویت دارند، قبلا ۱۸ بنیاد توسعه تعاون هم داشتیم که امروز به ۱۴ بنیاد رسیده و کارشان حمایت از شبکه تعاونیهاست.
کلانتری تاکید کرد: زنان با تشکیل تعاونی میتوانند به یک قدرت اقتصادی اثربخش تبدیل شوند و جامعه گستردهای را تحت پوشش قرار بدهند. خوشبختانه نهادهای حمایتی، بانکها و صندوقها و کمیته امداد و بهزیستی هم فعالیتهای زنان را مورد توجه و حمایت قرار میدهند.
معاون امور تعاون وزیر کار درعین حال تشکیل باشگاه زنان را خواستار شد و گفت: با تشکیل این باشگاه زنان میتوانند فعالیتهای اقتصادی را گسترش داده، دستاوردهای خود را به نمایش بگذارند و تولیدات خود را عرضه کنند.
به اعتقاد وی زنان در عرصه صادرات به ویژه صادرات غیرنفتی و صنایع دستی و فرش قابلیتهای بسیاری دارند که اگر ساماندهی شوند و برای خود برند داشته باشند هم در ارزآوری و اشتغالزایی کشور و هم توانمندسازی بانوان نقش اثرگذاری خواهند داشت.
انتهای پیام