به گزارش ایسنا، آرش میلانی، رییس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران صبح امروز (شنبه) خبری که به منظور تشریح عملکرد یک ساله کمیسیون "سلامت، محیط زیست و خدمات شهری" برگزار شد، در مورد انتشار اخباری مبنی بر پیدا شدن نسوج و اعضای بدن در میان زبالههای بیمارستانی و نشت نفت در سبزیجات جنوب تهران، اظهار کرد: ما در عصری قرارداریم که حساسیتهای زیست محیطی زیاد شده است و شهروند، خبرنگاران نیز میتوانند با انتشار تصاویری جریان سازی کنند، اما باید ابعاد و عمق این اخبار بررسی شود.
وی در مورد نشت نفت به مزارع سبزی با بیان این که ۱۵ سال است که این مشکل وجود دارد اما اخیرا میزان نشتی از حد استاندارد بالاتر رفته است و اداره محیط زیست نیز در حال پیگیری است، گفت: اما اجازه دهید به صورت دقیقتر بررسی شود که آیا نفت به مزارع سبزی نفوذ کرده است و به چه مقدار بوده است؟.
رییس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران در ادامه با اشاره به این که حجم اطلاعات زیاد است و باید اطلاعات غربال شود، خاطر نشان کرد: مثلا چندی پیش اعلام شد که دستگاه شنود در درختان تهران وجود دارد که خندهدار است، چرا که باتری و سیستم آن کجا است؟! آیا از درخت تغذیه میشود؟.
رییس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران در مورد وضعیت چنارهای خیابان ولیعصر (عج) ، خاطر نشان کرد: شرایط زیستی در تهران با توجه به وضعیت اقلیمی، ممکن است تغییر کند، ولی باید با شیوههای علمی میزان اثرگذاری را بررسی کنیم.
وی با اشاره به این که کارگروهی در مورد بررسی وضعیت چنارها در شورای اسلامی شهر تهران تشکیل شده بود که در حال حاضر نیز به کار خود ادامه میدهد، بیان کرد: آخرین وضعیت کیفیت خاک و فضای زیر سطحی درختان که در چند سال اخیر دستخوش تغییراتی بوده است باید دقیق بررسی شود، اما باید دقت داشته باشید که رها کردن زبالهها در جوی و انهار شهر به ویژه خیابان ولیعصر (عج) کیفیت آب را به شدت کاهش میدهد و این در حالی است که جرم انگاری رها سازی زبالهها در انهار کم است و در حال حاضر در حال رایزنی هستیم که این جرم انگاری افزایش یابد.
میلانی در مورد صدمه دیدن درختان در پی نورپردازی، گفت: نورپردازی به درختان صدمه می زند و باید جلوی نورپردازی درختان را بگیریم، اما بین سازمان زیباسازی و سازمان پارکها در مورد نورپردازی درختان اجماعی نیست و باید با برگزاری جلسات مختلف به یک نتیجه معقول برسیم.
ایجاد اپلیکیشن جمعآوری زبالههای خشک در مناطق دو، یازده و سیزده
وی در ادامه در خصوص جمعآوری غرفههای دریافت پسماند خشک با بیان این که ایجاد غرفههای پسماند در مناطق مختلف شهر یکی از راههای جمعآوری پسماند خشک است، اما گزارشات رسیده که عملکرد این غرفهها و محصولاتی که ارائه می کنند خوب نیست، خاطر نشان کرد: البته تکنولوژی پیشرفت کرده است و در مناطق دو، یازده و سیزده اپلیکیشن جمعآوری زبالههای خشک ایجاد شده است و در صورت این که این طرح پایلوت موفقیت آمیز باشد، به کل سطح شهر تسری مییابد.
رییس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران در خصوص آخرین وضعیت فعال سازی زباله سوز در پایتخت با اشاره به این که در دوره شهرداری نجفی که فضای سرمایهگذاری خارجی مناسب بود، شاهد اعلام آمادگی برخی از شرکتهای خارجی بودیم، گفت: با این حال باید سرمایهگذار از برگشت سرمایه خود مطمئن شود و همچنین خرید برق از این نیروگاه زباله سوز تضمین شود که اخیرا نیز مصوبهای در خصوص خرید برق از زباله سوزها در دولت داشتهایم که امیدواریم این مساله راهگشا باشد، اما مهمترین مساله این است که مدیریت شهری به رعایت آخرین استانداردهای روز توسط این زباله سوزها اصرار دارد و معتقد هستیم که نباید فعالیت این زباله سوزها مشکلات زیست محیطی برای تهران ایجاد کند.
رییس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در غالب بستههای سرمایهگذاری و با اتکا به سرمایهگذار داخلی طرحی تهیه شده است که به زودی به صحن شورای اسلامی شهر تهران میآید تا زمینههای سرمایهگذاری در شهر تهران به خصوص ایجاد زباله سوز بررسی شود.
به گزارش ایسنا، در این نشست خبری که برای بررسی عملکرد یک ساله کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری برگزار شده بود، ناهید خداکرمی، رییس کمیته سلامت غیبت داشت و اعضای کمیسیون در پاسخ به سوالی مبنی بر چرایی غیبت وی عنوان کردند که اطلاعی از چرایی غیبت وی نداریم.
انتهای پیام