به گزارش ایسنا، منطقه همدان، باندیت لیمچون روز دوشنبه در اجلاس بینالمللی همدان ۲۰۱۸، با بیان اینکه با پیدایش زیرساختهای ارتباطی همچون خطوط ریلی، راههای آبی و راههای ارتباطی ارزانقیمت هوایی، گردشگری دچار تحول شده است، اظهار کرد: امروز در دنیا صنعت گردشگری یکی از نمادهای توسعه شناخته میشود.
وی ادامه داد: برای کشورهای در حال توسعه در آسیا، صنعت گردشگری یک منبع بزرگ ارزی و درآمدزایی و کاهش فقر محسوب میشود و همین امر باعث اهمیت این موضوع است.
وی تصریح کرد: صنعت گردشگری فرصت ارزشمندی برای افزایش اشتغالهای محلی، بهبود اقتصاد و حفاظت از محیط زیست است و علاوه بر اینها میتواند از جنبهها و مزایای اجتماعی فراوان آن نیز بهره ببرند.
لیمچون ادامه داد: صنعت گردشگری میتواند مردم را به مردم و فرهنگ را به فرهنگ ارتباط دهد و همین امر باعت ایجاد همکاری و ارتباط کشورهای با هم نیز میشود.
وی گفت: صنعت گردشگری تنها به افزایش درآمد کمک نمیکند بلکه یک دید خوب به گردشگران از آن فرهنگ میدهد تا بتواند خود را به دیگران معرفی کند.
لیمچون افزود: مجمع گفتوگوی همکاری آسیا این اطمینان را میدهد که این مجمع آماده همکاری با ایران است تا صنعت گردشگری خود را توسعه دهد و با مسئولیتپذیر کردن آن خود را به دنیا معرفی کند.
وی با بیان اینکه از طریق امکانات مجمع و ۳۲ کشور عضو در آن میتوان ایران و همدان را معرفی کرد، ادامه داد: ایران به عنوان مهد تمدن دنیا جایگاه بالایی برای معرفی به جهان دارد چرا که پارسیان مردمانی خوش مشرب و میهماننواز دارای میراثی عظیم هستند.
دبیرکل مجمع گفتوگوی همکاری آسیا اطمینان داد که ایران با داشتن میراثهای بزرگ تاریخی میتواند مهد گردشگری برای تمام جهان باشد.
وی اظهار کرد: عالیجنابان و حضار گرامی برای من افتخار است در این رویداد گردشگری بزرگ در همدان حضور دارم و تمایل دارم از فرصت استفاده کرده پیام تبریک ۳۴ مجمع را در سال ۲۰۱۸ به شما ابراز کنم.
دبیرکل مجمع گفتوگوی همکاری آسیا گفت: امروز زیبایی و فرهنگ همدان در میان مجمع شناخته شده و آنها تمام تجارب خود را از طریق رسانههای عمومی و خصوصی منتشر خواهند کرد.
وی افزود: در جریان اجلاس مجمع گفتوگوی آسیایی که در مهرماه برگزار خواهد شد، هیئتهای ACD بازدیدی از ایران خواهند داشت.
لیمچون با تقدیر از نظام حمهوری اسلامی و همدان برای برگزاری این نشست گفت: اکنون با برگزاری این همایش بینالمللی مردم این خطه را دنیا میشناسند و امیدوارم ایران با تصویر زیبایی که دارد به جهان شناسانده شود.
باندیت لیمچون همچنین در حاشیه برگزاری کنفرانس بینالمللی همدان ۲۰۱۸ در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه گردشگری برای آسیا مقوله مهمی است و نیمی از کشورهای آسیایی دارای مقاصد بسیار گردشگری هستند، افزود: این کشورها علاوه بر گردشگرپذیری، گردشگرفرصت هم هستند و در این سازمان هدف ما گسترش گردشگری درون آسیا است و اگر همکاری ما در قالب ACD موفقیتآمیز باشد میتوان به آن دست یافت و ایران هم در این راستا میتواند مقاصد گردشگری خود را معرفی کند.
وی عنوان کرد: هدف دوم مجمع گسترش منابع انسانی برای کشورهای آسیایی است بنابراین به دنبال آموزش و پرورش گردشگری هستیم که مراکز خوبی در این راستا وجود دارد که ایران هم میتواند از آن استفاده کند.
لیمچون ادامه داد: هدف سوم ما افزایش مشارکت و کمکرسانی به اعضای ACD است که به دنبال همکاری با کشورهای عضو هستیم و یک نمونه موفق ما در این زمینه انجام توسعه گردشگری کامبوج و تایلند است.
وی با بیان اینکه امیدواریم این مدل را در ایران و ترکیه اجرا کنیم و ما در ACD فلسفه را بر پایه دوستی و مشارکت گذاشتیم، تصریح کرد: به دنبال همکاری فرهنگی و اقتصادی هستیم و نه سیاست و در زمینه همکاری اقتصادی گفتوگو داریم.
به گفته لیمچون، تصمیم ACD برای اینکه همدان پایتخت گردشگری کشورهای آسیایی شود خیلی قبلتر گرفته شده بود و در سال گذشته در نشستی که در کامبوج برگزار شد، تصمیم بر برگزاری این رویداد گرفته شد.
انتهای پیام