بر اساس صحبت‌های رئیس پژوهشگاه رویان مشخص شد

امریکا دومین ارسال کننده طرح به جشنواره رویان

رئیس پژوهشگاه رویان درباره تعداد طرح‌های تحقیقاتی "نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تحقیقاتی رویان" گفت: ۱۹۱ طرح تحقیقاتی از ۳۸ کشور جهان جهت شرکت در این جشنواره ارسال شده که بیشترین این طرح‌ها از کشورهای ایران با ۳۳ طرح، آمریکا با ۲۱ طرح، هند با ۱۷ طرح، ایتالیا با ۱۱ طرح، انگلیس با ۱۰ طرح، ‌اسپانیا با ۹ طرح، ترکیه با هشت طرح، کانادا با ۷ هفت طرح، برزیل، آلمان، فرانسه و پاکستان هر یک با شش طرح به این جشنواره فرستاده شده است.

به گزارش ایسنا، عبدالحسین شاهوردی در نشست خبری که صبح امروز (یکشنبه چهار شهریور) در پژوهشگاه رویان برگزار شد، با بیان اینکه این جشنواره در پنج گروه ناباروری زنان، جنین شناسی و ناباروری مردان، سلول‌های بنیادین، ژنتیک و بیوتکنولوژی جانوری محققان برتر این حوزه‌ها را به عنوان برنده هر گروه انتخاب می‌کند، به اعلام اسامی برندگان این جشنواره پرداخت.

رئیس نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تحقیقاتی رویان در عین حال یادآور شد: پروفسور "ترزا وودراف" از کشور آمریکا به عنوان برنده گروه ناباروری زنان انتخاب شده است.

به گفته شاهوردی، وی در حوزه تولید تخمدان زیست مهندسی شده به وسیله پرینت سه بعدی، داربست تحقیقاتی انجام داده است که پروژه ارسال شده وی به دبیرخانه جشنواره با دو مقاله در مجله‌ای با ضریب نفوذ ۱۳.۱۲ به چاپ رسیده است.

شاهوردی پروفسور رضا نصرتی از کشور استرالیا را به عنوان برنده مشترک گروه جنین شناسی و ناباروری مردان معرفی کرد.

در پژوهشی که به وسیله دکتر رضا نصرتی و همکارانش انجام گرفته شیوه‌ای سریع و ارزان با کمک روش‌های میکروفلودیک برای مطالعه، بررسی و انتخاب اسپرم جهت تشخیص و درمان ناباروری مردان ارائه شده است.

پروژه ارسال شده وی به دبیرخانه جشنواره پنج مقاله دارد که یکی از مقالات ارسالی وی در مجله‌ای با ضریب نفوذ ۱۳.۸۵ به چاپ رسیده است.

رئیس نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تحقیقاتی رویان برنده گروه سلول‌های بنیادی را پروفسور "سابریو بلوچی" از کشور آلمان اعلام کرد که در حوزه تغییر لیپوژنیک به نیوژنیک ایبروبلاسکایه ریه طی ایجاد سیبروز ریوی و عملکرد معکوس آن طی بهبود بیماری تحقیقاتی انجام داده است.

پروژه ارسال شده وی به دبیرخانه جشنواره سه مقاله دارد که دو مقاله از مقالات ارسالی وی در مجله‌ای با ضریب نفوذ ۲۴.۳۹ به چاپ رسیده است.

شاهوردی دکتر "پرادیپ کومار" از کشور هند و دکتر "امیر امیری یکتا" از ایران را به عنوان برنده مشترک گروه ژنتیک اعلام کرد.

به گفته‌ی رئیس پژوهشگاه رویان پروژه‌ کومار در خصوص تنظیم  اپی ژنتیک بیان RNA های کد کننده و غیر کد کننده اولین موج استرماتوژومزیست و پروژه ارسال شده وی به دبیرخانه جشنواره یک مقاله دارد که در مجله‌ای با ضریب نفوذ ۳.۴۳ به چاپ رسیده است.

همچنین پروژه امیری در خصوص تاسیس ژنتیکی و ملکولی سندرم ابنورمالیتی چندگانه در شکل ظاهری پاژک اسپرم است که نتایج این پژوهش اهمیت چهار ژن معرفی شده را درابتلا به سندرم MMAF نشان می‌دهد و با استفاده از نتایج این پژوهش می‌توان بازده تشخیص اینسندرم را از مردان نابارور از طریق آزمایش‌های ژنتیکی بهبود بخشید.

پروژه ارسال شده وی به دبیرخانه جشنواره چهار مقاله دارد که یکی از این مقالات در مجله‌ ای با ضریب نفوذ ۱۲.۱۲ به چاپ رسیده  است.

رئیس پژوهشگاه رویان پروفسور علی فولادی از کشور انگلستان را به عنوان برنده گروه بیتکنولوژی جانوری اعلام کرد و گفت: پروژه‌ی فولادی در خصوص نقش هیالورونا اسپرم و VLMWHA آن در ایجاد پلاستوسیست گوسفند، زنده مانی آن پس از انجماد ومیزان بارداری و تولد زنده پس از انتقال جنین به رحم است. پروژه ارسال شده فولادی پنج مقاله دارد که یکی از مقالات ارسالی در مجله‌ای با ضریب نفوذ ۳.۵۸ به چاپ رسیده است.

شاهوردی درباره‌ی برگزیدگان داخلی این جشنواره گفت: دکتر ساره رجبی و دکتر مزدک راضی به عنوان برگزیدگان داخلی این جشنواره انتخاب شدند.

پروژه رجبی در خصوص روشی جدید در تولید قلب زیستی مهندسی شده به وسیله‌ انتقال سلول‌های پیشتاز قلبی – عروقی حاصل از تمایز سلول‌های بنیادی پرتوان انسانی، به داربست سلول زدایی شده قلب موش صحرایی است و از آنجایی که مدتی تولید قلب زیست مهندسی شده از داربست قلب انسان موضوع پژوهش‌های بالینی شده به نظر می‌رسد دانش تولید قلب کامل زیست مهندسی شده انسان به سرعت پیشرفت کرده وبه عنوان درمانی برای مبتلایان به آخرین مرحله از نارسایی قلبی مطرح شود.

هر چند که مشکلات تکنیکی زیادی تا بالینی شدن این روش باقی مانده اما این پژوهش گام‌های مهمی در رفع این مشکلات برداشته است. پروژه ارسال شده رجبی به دبیرخانه جشنواره  پنج مقاله دارد که سه مقاله از این مقالات در مجله‌ای با ضریب نفوذ ۵.۴۰به چاپ رسیده است.

رئیس نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تحقیقاتی رویان درباره‌ پژوهش رازی نیز توضیح داد: این پژوهش در خصوص استفاده از آنتی اکسیدان، عوامل ضد التهاب، و تستوسترون به عنوان دوایی برای واریکوسل  است که نتایج این پژوهش نشان داده استفاده از آنتی اکسیدان عوامل ضد التهاب و تستوسترون به عنوان درمانی برای واریکوسل می‌تواند عوارض ناشی از بیماری و ناباروری در مردان را کاهش و توان جنسی مبتلایان را افزایش دهد.

واریکوسل یکی از علت‌های شایع ناباروری در مردان است که ده تا ۱۵ درصد از جمعیت مردان به آن مبتلا هستند.

به گفته شاهوردی پروژه ارسال شده رازی به دبیرخانه جشنواره ۵ مقاله دارد که یکی از مقالات ارسالی در مجله‌ای ضریب نفوذ ۳.۵۲ به چاپ رسیده است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۴ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۲:۴۶
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 97060401598
  • خبرنگار : 71569