به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، کنفرانس مذکور برای چهارم سپتامبر(۱۳ شهریور) با هدف کشاندن نمایندگان طالبان به پای میز مذاکره در مسکو برنامهریزی شده است. روسیه از ۱۲ کشور شامل ایالات متحده برای مذاکرات مسکو دعوت به عمل آورده است اما واشنگتن این دعوت را رد کرد.
یک مقام وزارت خارجه در کابل همچنین گفت: ما تصمیم گرفتهایم تا در کنفرانس مسکو مشارکت نداشته باشیم. دولت افغانستان مذاکرات مستقیمی را با شبه نظامیان طالبان بدون مشارکت مستقیم قدرتهای خارجی برگزار خواهد کرد.
در همین حال سبقتالله احمدی، سخنگوی وزارت خارجه افغانستان اعلام کرد، کابل به صورت مستقل تصمیم به عدم مشارکت در کنفرانس صلح مسکو گرفته است و این تصمیم ارتباطی به نظر آمریکا ندارد.
یک مقام وزارت خارجه آمریکا سهشنبه گفته بود که ایالات متحده در این کنفرانس شرکت نخواهد کرد و معتقد است که این ابتکارعمل حاصلی در مسیر صلح برای افغانستان نخواهد داشت. با این حال سخنگوی وزارت خارجه افغانستان میگوید: ما به صورت مستقل تصمیم گرفتیم که در این کنفرانس شرکت نکنیم.
انتهای پیام