به گزارش ایسنا، این فیلم به کارگردانی «رونگانو نیونی» محصول مشترک بریتانیا، فرانسه و زامبیاست که اولین نمایش خود را در بخش دو هفته کارگردانان جشنواره فیلم کن سال گذشته تجربه کرد و برنده جایزه بفتای بهترین فیلم اول یک نویسنده، کارگردان یا تهیهکننده بریتانیایی در جوایز بفتا نیز ده است.
داستان فیلم به موضوع جادوگری در کشور زامبیا و دختری به نام شولا میپردازد که مجبور به گذراندن تمام عمر خود در یک کمپ جادوگری در این کشور است و غالب دیالوگهای فیلم به زبان زامبیایی است.
تاکنون کشورهای ترکیه (درخت گلابی وحشی)، بلاروس (قوی بلورین)، استونی (یا بگیرش یا ولش کن)، رومانی (مهم نیست اگر به عنوان بربرها در تاریخ شناخته شویم)، اسلواکی (مترجم) و سوئیس (الدورادو) نمایندگان خود را برای حضور در شاخه بهترین فیلم غیرانگلیسی نودویکمین دوره جوایز سینمایی اسکار انتخاب کردهاند.
سینمای بریتانیا پیش از این ۱۵ بار با فیلمهای گوناگون در شاخه بهترین فیلم غیرانگلیسی جوایز اسکار راه یافته و ۱۹۹۳ و ۱۹۹۹ به جمع نامزدهای نهایی این بخش راه یافته است. بر اساس قوانین آکادمی فیلمهایی که بخش قابل ملاحظهای از دیالوگهای آن به زبانی غیر از انگلیسی باشد، میتواند نماینده کشورها در شاخه بهترین فیلم خارجی باشد.
آخرین مهلت ارسال و معرفی فیلمها از سوی کشورها مختلف برای رقابت در شاخه بهترین فیلم خارجی اسکار ۲۰۱۹ روز اول اکتبر ۲۰۱۹( ۹ مهرماه) اعلام شده است.
همچنین بر اساس قوانین آکادمی اسکار تمامی فیلمهای واجد شرایط برای رقابت در این شاخه باید بین تاریخ ۹ اکتبر ۲۰۱۷ (۹ مهر ۱۳۹۶) تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۸ (۸ مهر ۹۷) حداقل به مدت ۷ روز در سینماهای کشور مبدا اکران شده باشند.
مراسم اعطای جوایز نود و یکمین دوره جویز سینمایی اسکار روز ۲۴ فوریه (۵ اسفند) در لس آنجلس برگزار میشود.
انتهای پیام