به گزارش ایسنا، رضا اسدیفرد در خصوص خدمات ارائه شده توسط این شبکه، تصریح کرد: اعضای قطعی شبکه آزمایشگاهی تا پایان سال 96، بیش از دو میلیون و 180 هزار خدمت آزمایشگاهی را به بیش از 68 هزار مشتری شامل پژوهشگران، دانشجویان و صنایع کشور ارائه کرده و درآمدی در حدود 1،163 میلیارد ریال داشتهاند.
وی افزود: سالانه، مراکز عضو قطعی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی بر اساس دستورالعمل ارزیابی این شبکه که برای ایجاد رقابتی سالم و سازنده، به منظور بهبود کیفیت خدمات آزمایشگاهی و افزایش توانمندی علمی آنها تدوین شدهاست، ارزیابی میشوند. عملکرد این مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی بر اساس سه شاخص کلان «کارکرد آزمایشگاه»، «مشتری مداری» و «همکاری شبکهای» سنجیده میشود.
به گفته اسدیفرد، 282 مجموعه آزمایشگاهی از دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز تحقیقاتی دولتی و شرکتهای خصوصی سراسر کشور عضو قطعی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی بودهاند که از این بین، 262 مجموعه آزمایشگاهی در این ارزیابی حضور داشتند.
انتهای پیام
بهرهمندی 68 هزار نفر از خدمات شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری گفت: تاکنون بیش از 68 هزار نفر از خدمات شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی استفاده کردهاند.