حسن ریاحی در گفتوگو با ایسنا درباره تجربه شخصی خودش در این زمینه، توضیح داد: من نوازنده و موزیسین بودم اما مشکلی در زمینه حمل ساز نداشتم و زمانی که بعد از ادامه تحصیل به ایران برگشتم با مجوزی که آن زمان وزارت ارشاد به هنرمندان میداد، مشکلی برای حمل ساز نداشتم.
او با بیان اینکه هنرمندان خیابانی در کشوری مثل انگلیس مجوز میگیرند و اجازه نواختن در خیابانها، متروها و پارکها را دارند، افزود: به عقیده من اینکه هنرمندان به ویژه دانشجویان موسیقی بتوانند در خیابان بنوازند، کار خوبی است زیرا من در دانشگاه تدریس میکنم و یکی از مشکلاتی که با دانشجویان رشته موسیقی داریم، ترس از صحنه است. یکی از تمرینات خوب برای آنها تمرین در خیابان و اماکن عمومی است.
ریاحی بیان کرد: من دیدهام که حتی تحصیلکردههای رشته موسیقی در هنرستان در خیابانها اجرا میکنند و این اتفاق از همه جهت خوب است. همین که ترس آنها از صحنه که خودش تبدیل به مساله شده، میریزد. از طرف دیگر ما مشکل اشتغال داریم و با این کار دانشجویان و نوازندگان میتوانند منبع درآمدی هم داشته باشد. همچنین این اتفاق موجب نشاط جامعه نیز میشود.
چهره ماندگار موسیقی در سال ۱۳۸۵ گفت: به هر حال باید رفت جلو و جوانان را برای این کار تشویق کرد و حتی اگر نیاز به مجوز هست، آن را در اختیار جوانان و نوازندگان دیگر هم قرار دهند.
به گزارش ایسنا، مدتی است تابلویی با عنوان «خواهشمند است از به همراه آوردن آلات موسیقی، قلیان، حیوانات (سگ و ...) و برپایی چادر در سطح محوطه بوستان جداً خودداری فرمایید.» از سوی پلیس پارکها در برخی از فضاهای سبز و عمومی شهر نصب شده است.
حمیدرضا نوربخش ـ مدیرعامل خانه موسیقی ـ در پیگیری ایسنا، وجود این تابلوها در شهر را توهین بزرگی به موسیقی و اهالی آن دانست و اعلام کرد، حتما این مساله را پیگیری میکند.
انتهای پیام