به گزارش ایسنا به نقل از سیانان، محققان موسسه فناوری ماساچوست (MIT) دریافتند که اگر برای کاهش تغییرات آب وهوایی در پرجمعیتترین منطقه چین اقدامی انجام نشود، ممکن است این مناطق تا سال ۲۰۷۰ غیرقابل سکونت شود.
بر اساس این مطالعه، پرجمعیتترین و مهمترین منطقه کشاورزی چین که به عنوان دشت شمال چین شناخته میشود، ممکن است دورهای از گرما و رطوبت را تجربه کند که سکونت افراد را غیرممکن میسازد. در سراسر دشت شمال چین، تهدید زیادی از موج گرمای مرگبار وجود دارد که به انسان منتقل میشود.
تیم MIT قبلا دو مطالعه جداگانه انجام داد که امواج گرمای مرگبار در خلیج فارس همچنین در جنوب آسیا را پیشبینی کرده بود.
در مطالعه سوم، محققان دشت شمال چین را با توجه به موج گرمای شدید، منطقهای تشخیص دادند که بیشترین خطر را نسبت به نقاط دیگر جهان برای زندگی دارد. بر اساس تحقیقاتی که انجام شده است، انسانها نمیتوانند در معرض بیش از آستانه معینی از درجه حرارت و رطوبت قرار بگیرند.
پژوهشگران عنوان کردند: رطوبت در این منطقه آنچنان بالاست که یک فرد سالم بیش از ۶ ساعت نمیتواند خارج از منزل باشد.
محققان MIT پیش بینی کردند که اگر انتشار گازهای گلخانهای با روند فعلی ادامه یابد، دشت شمال چین در سه دهه اخیر چندین بار به این آستانه خواهد رسید.آبیاری به تنهایی حدود نیم درجه سانتیگراد به گرم شدن کلی منطقه اضافه میکند.
محققان براهمیت کاهش انتشار گازهای گلخانهای برای جلوگیری از چنین امواج گرمای شدیدی در آینده تاکید کردند.
نتایج مطالعه نشان داد دشت شمال چین که شامل پکن میشود، بیش از ۴۰۰ میلیون نفر را در خود جای داده است و شرایط آب و هوایی این منطقه را تهدید میکند.
این تحقیق در مجله Nature Communications منتشر شده است.
انتهای پیام